trans coller.png
Ontwerp zonder titel - 2021-01-29T122741

Fladder

Liefdevolle, respectvolle en gewenste aanraking met aandacht over de kleding heen gegeven. 

Nieuw bij  Happy Kids Massage

Fladderlessen en voorleesmomentjes

Nieuw: Het "bosvrouwtje" leest voor uit Fladder en het grote dierenbos

Tijdens een live voorleesmomentje als het Bosvrouwtje neem ik de kinderen mee in de sprookjesachtige wereld van Fladder en haar vriendjes.

De kinderen kunnen als ze willen mee zingen, dansen en masseren tijdens de liedjes en massageverhaaltjes. De handpop van Fladder maakt het verhaal en de beleving compleet.

De "massage" die over de kleding heen gegeven, wordt is niet meer dan een zachte aanraking met aandacht gegeven. Kinderen kunnen dit bij elkaar doen, maar ook bij zichzelf. Tijdens het voorlezen doe ik de grepen in de lucht voor en het is aan de kinderen zelf of ze mee willen doen. 

De massage draag oa bij aan meer onderlinge verbondenheid, een beter lichaamsbesef, grenzen aangeven, ontspanning en het is een waardevolle aanvulling op een gezonde opvoeding.

Als aanvulling is het mogelijk dat ik kinderen ga grimeren als Fladder. Dit is een passende aanvulling gezien de sensorische beleving van de kwast en de grimeer.

Neem gerust contact op voor meer informatie door een bericht te sturen naar happykidsmassage@outlook.com.

Naast het voorleesmomentje zal ik vanaf september Massageworkshops voor ouders van kinderen tussen de 2 en 8 jaar gaan geven, incl. Fladderpakket. Meer informatie en data kommen binnenkort op de site.

Blogs

Fladder Blogs

Wie ben ik

Corina Elzenaar

trans coller.png

Webshop

Fladder producten