trans coller.png
Ontwerp zonder titel - 2021-01-29T122741

Fladder

Liefdevolle, respectvolle en gewenste aanraking met aandacht over de kleding heen gegeven. 

Nieuw bij  Happy Kids Massage

Fladderlessen en voorleesmomentjes

Nieuw: Het "bosvrouwtje" leest voor uit Fladder en het grote dierenbos

Tijdens een live voorleesmomentje als het Bosvrouwtje neem ik de kinderen mee in de sprookjesachtige wereld van Fladder en haar vriendjes.

De kinderen kunnen als ze willen mee zingen, dansen en masseren tijdens de liedjes en massageverhaaltjes. De handpop van Fladder maakt het verhaal en de beleving compleet.

De "massage" die over de kleding heen gegeven, wordt is niet meer dan een zachte aanraking met aandacht gegeven. Kinderen kunnen dit bij elkaar doen, maar ook bij zichzelf. Tijdens het voorlezen doe ik de grepen in de lucht voor en het is aan de kinderen zelf of ze mee willen doen. 

De massage draag oa bij aan meer onderlinge verbondenheid, een beter lichaamsbesef, grenzen aangeven, ontspanning en het is een waardevolle aanvulling op een gezonde opvoeding.

Als aanvulling is het mogelijk dat ik kinderen ga grimeren als Fladder. Dit is een passende aanvulling gezien de sensorische beleving van de kwast en de grimeer.

Neem gerust contact op voor meer informatie door een bericht te sturen naar happykidsmassage@outlook.com.

Naast het voorleesmomentje zal ik vanaf september Massageworkshops voor ouders van kinderen tussen de 2 en 8 jaar gaan geven, incl. Fladderpakket. Meer informatie en data kommen binnenkort op de site.

Blogs

Fladder Blogs

Wie ben ik

Corina Elzenaar

trans coller.png

Webshop

Fladder producten

corina klein.jpg

Ik ben in 1974 geboren in Giethoorn en opgegroeid in het watersport bedrijf van mijn ouders waar ik op mijn 18e ook ben gaan werken. Na een heel medisch traject vanaf mijn 13e met o.a. een spierziekte en verschillende buik problemen kwam ik in 2001 onverwacht in aanraking met massage. Tegen alle verwachtingen in bleek dit super bij mij te passen. Ik volgde opleiding na opleiding en ik ben in 2003 in Giethoorn gestart in een kleine kantoorunit onder de naam Butterfly Massage, waar ik voornamelijk shiatsu stoelmassages heb gegeven en klassieke massages gaf van de rug/nek. 
Dit tegen alle verwachtingen in, want door mijn spierziekte zou dat niet mogelijk moeten zijn. Massage is echter mijn redding geweest. Datgene doen waar mijn passie lag, wat ik echt leuk vond bleek heel goed voor mijn gezondheid te zijn.

Ik bleef me verder ontwikkelen en kreeg steeds meer plezier in het geven van massages en heb dan ook in 2007 de keuze gemaakt te stoppen met mijn werk in de watersport en te verhuizen naar Zuidveen waar ik Wellnesshoeve Butterfly ben gestart.

In het begin was dit een combinatie van massage, beauty en wellness. In de loop van de tijd kwamen daar meer sauna faciliteiten bij en veranderde de vraag van het publiek. Later is het een privé wellness centrum geworden met overnachtings mogelijkheden.

Dit kwam mede door mijn privé situatie. Ik ben in 2011 gescheiden en als alleenstaand moeder van 2 dochters (nu 23 en 19 jaar) die beide HSP en Dyslexie hebben en de oudste ook een lichte vorm van PDD-NOS heeft, kwamen wij al jaren verschillende uitdagingen tegen. Steeds weer was het zoeken naar de juiste methodes, therapieën en balans om de meiden zo goed mogelijk te kunnen helpen en te leren omgaan met hun speciale levensuitdagingen. Ik vind het belangrijk dat ze zichzelf kunnen zijn, wat niet altijd past binnen de huidige systemen. Met name de a