top of page

HKM Inspiratie lezing

(Kinder)massage als aanvulling op een gezonde opvoeding

Ik geloof dat wanneer kinderen opgroeien met massage, meditatie en mindfulness dit niet alleen nu maar ook in de toekomst veel mentale en lichamelijke klachten kan helpen verminderen of zelfs voorkomen!

Maar helaas wordt massage in onze maatschappij nog veel te vaak als luxe of leuk tussendoortje gezien. En dat terwijl vele onderzoeken de voordelen van massage en aanraking op onze gezondheid inmiddels hebben aangetoond.

Om te voorkomen dat nog meer kinderen te maken krijgen met depressieve gevoelens, slaapproblemen en paniekaanvallen geef ik hierover een lezing: (Kinder)massage als aanvulling op een gezonde opvoeding.
Uit ervaring weet ik namelijk dat massage kan bijdragen deze problemen aanzienlijk te verminderen of zelfs er aan kan bijdragen dat ze verdwijnen. 

Maar hoe kan dit nu precies? Wat gebeurt er tijdens een "massage" en moet die standaard met olie gegeven worden? Wat is huidhonger en waarom denk ik dat dit de komende jaren voor veel problemen zal gaan zorgen?

Dit en nog veel meer komt allemaal aan bod tijdens mijn lezing. Daarnaast gaan we ook meteen aan de slag met laagdrempelige en makkelijk toepasbarre tips voor meer rust en ontspanning.

Lijkt het je leuk dat ik ook bij jullie organisatie, ouderavond of team meeting deze inspirerende lezing kom geven? Neem dan contact op via

happykidsmassage@outlook.com 

Samen voor een gezondere en socialere wereld.

Corina Elzenaar

grepen met blauw roze.png
317224808_860592448712922_2905133274602201815_n.jpg
bottom of page