Kopie van Tarievenlijst 2022.3.png
275498353_342870117777109_1549893031900118315_n.jpg

HKM Inspiratie lezing
kindermassage als aanvulling op een gezonde opvoeding

Deze lezing is een leuke manier om kennis te maken met de Happy Kids Massage methodiek. Tijdens de lezing van circa 1 uur beginnen we uiteraard met uitleg over de voordelen van het toepassen van kindermassage binnen je gezin of werk. En daarna gaan jullie het lekker zelf ervaren want we aan de slag met verschillende onderdelen uit de Happy Kids Massage methode zoals een kriebelliedje, ontspanningsoefening en een selfcare oefening. Hierdoor is het meer een combinatie tussen een workshop en een lezing. En het grote voordeel is dat Happy Kids Massage gewoon over de kleding heen gegeven wordt en dus vrijwel overal toepasbaar is. Een leerzame en ontspannende workshop/lezing waarna je ook meteen tips & tools hebt om mee aan de slag te kunnen. 

 

Deze lezing is geschikt voor bijvoorbeeld informatieve ouderavonden, in bibliotheken of tijdens een festival.

Maar ook om je team kennis te laten maken met de methode voordat jullie eventueel een training gaan volgen. Bijvoorbeeld voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers of gastouders.

Reviews:

Wij hebben genoten van je lezing. Heel leuk en duidelijk.
Iris (Massage vakdagen 2022)

Had ik deze ontspanningsoefening maar eerder leren kennen.

Deze oefening is ook handig om zelf te doen.

Ik wist niet dat massage zo toegankelijk kon zijn.

Voel me helemaal zen.

(reacties tijdens een gast- en vraagouderavond april 2022)

Stuur voor meer informatie over de prijzen en/of mogelijkheden een mailtje naar happykidsmassage@outlook.com.

handademhaling.jpg

ontspanningsoefening

Natuurlijk kan tijdens deze lezing onze meest gebruikte ontspanningsoefening, de handademhaling, niet ontbreken.

Maar ook aan de kriebelbox, een van de meest favoriete onderdelen binnen de Happy Kids Massage methode, besteden we tijdens deze lezing aandacht.

helicopter.jpg

kriebelliedje

In de Happy Kids Massage methode wordt veel gebruik gemaakt van kriebelliedjes en massageverhalen. Geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. En natuurlijk ga je tijdens de lezing zelf ervaren hoe dit is.

selfcare massage.jpg

selfcare massage face

De selfcare massage is mede door corona een belangrijk onderdeel geworden tijdens de Happy Kids Massage methode. Zeker wanneer kinderen afstand moeten houden is het fijn wanneer ze toch met de methode aan de slag kunnen. Maar de selfcare massage heeft meer voordelen. Welke dit zijn ga ik vertellen en natuurlijk ga je ook een onderdeel zelf ervaren.