GRATIS voorleesgedichtje

Sinds het voorjaar van 2019 werk ik samen met Linda de Groot van Voorleesgedichten.nl

Ik heb twee van haar gedichten bewerkt naar massagegedichten en deze staan nu in het het nieuwste Happy Kids Massage boek. De combinatie blijkt een groot succes.

Wanneer we tijdens een voorleesmoment of workshop met de gedichten aan de slag gaan, zijn de reacties altijd zeer positief; 'geniale combinatie' of 'geweldig!' 

 

Om jullie kennis te laten maken met de leuke gedichten van Linda, heb ik hieronder een PDF-bestand geplaatst. Dit kunnen jullie downloaden om er mee aan de slag te gaan.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van het gedichtje en wil je meer van haar gedichten lezen? Dan kan je Linda haar boekje ook via haar website of via Bol.com bestellen. 

Hou er wel rekening mee dat in het  boekje de massagegrepen er niet bij bij staan. Maar ben je al Happy Kids Massage fan en ken je de grepen, dan kan je ze er natuurlijk zelf ook gemakkelijk bij zetten.

Ga voor de website naar: VOORLEESGEDICHTEN

grepen trans.png

Maak GRATIS kennis met Lionel Leeuw en download dit leuke massagegedichtje. Incl. uitleg hoe je de massage het beste kan toepassen en de grepen. Veel lees- en massageplezier.

Ontspannen groetjes

Corina Elzenaar en Linda de Groot

Happy Kids Massage

liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht over de kleding heen gegeven.

Email: happykidsmassage@outlook.com

Telefoon: 06-33610519
KVK Zwolle : 05073940

Meld je aan voor Fladdersnieuwsbrief

stuur een berichtje