WebinarGeek afbeelding L (4).png
cover.png

Op een laagdrempelige en persoonlijke manier deel ik in mijn nieuwe handboek: Oefeningen en tips voor ontspannen Happy Kids, mijn ervaringen op het gebied van massage, meditatie en mindfulness. Met dit handboek daag ik de lezer uit om aan de slag te gaan met de oefeningen en tips als aanvulling op een gezonde opvoeding.

Dit handboek is geschikt voor ouders en verzorgers van kinderen tussen de 4 t/m 12 jaar.
Het inzetten van massage, meditatie en mindfulness draagt bij aan meer onderlinge verbondenheid, een betere nachtrust, meer zelfvertrouwen en een positieve mindset.

In het handboek staan:
* 10 verschillende kindermeditaties
* 24 affirmaties
* 11 mindfulness oefeningen
* 5 verschillende massagevormen uitgelegd. Dit zijn een buik-, rug-, voet- gezichts- en handmassage.

Een verschil met de andere Happy Kids Massage boeken is dat er geen massageverhaaltjes in staan en er van uit wordt gegaan dat de massages binnen de veiligheid van het gezin op de blote huid gegeven kunnen worden. Dit kan zowel met olie als met de verschillende materialen uit de wellnessbox.

Je kan zelfstandig aan de slag met de oefeningen en tips uit het boek. Maar heb je meer nodig?
Of wil je meer verdieping? Volg dan een workshop, live of online.

Wie ben ik?

285274487_2315183475299137_7310069211367443125_n.jpg

Mijn naam is Corina Elzenaar, moeder, oma en al ruim 20 jaar werkzaam als masseuse en welzijnscoach. Nadat ik ruim 13 jaar een eigen wellnesscentrum heb gehad ben ik mij  de afgelopen jaren voornamelijk gaan richten op het welzijn van kinderen.
Ik geloof, dat wanneer massage, mindfulness en meditatie een onderdeel van de opvoeding wordt, er zowel nu als in de toekomst veel mentale en lichamelijke klachten kunnen worden voorkomen. Met mijn handboek en trainingen hoop ik hieraan bij te kunnen dragen.

Trainingen en workshops icm het handboek.
online

Hoofdstuk massages
In dit hoofdstuk leer je door middel van meerdere voorbeeldvideo’s hoe je de verschillende massagevormen die in het handboek staan, kan toepassen. Het betreft:
* buikmassage
* rugmassage
* voetmassage
* gezichtsmassage
* handmassage
Ook de combinatie met de materialen uit de wellnessbox worden duidelijk uitgelegd.

Hoofdstuk meditaties
Een twee van de meditaties uit het handboek zijn ingesproken en de MP3 bestanden hiervan zijn te beluisteren op het online platform.

Hoofdstuk affirmaties

De affirmatiekaartjes uit het handboek zijn als PDF onderaan deze pagina gratis te downloaden.

Bonus

Als aanvulling op het handboek heeft Leanne Lovink van Helio.nl een masterclass opgenomen over de mogelijkheden met etherische olie en waar je op moet letten wanneer je deze gaat gebruiken. Leanne is expert op het gebied van etherische olie en geeft iedere week webinar’s en trainingen hierover.

 


 

De training geeft je waardevolle aanvullende informatie als aanvulling op het handboek. Zeker op het gebied van de massages is het veel duidelijker de massagetechnieken aan te leren met behulp van de video’s als enkel uit het handboek. Je kan ook een video aanzetten en tegelijkertijd mee masseren. Juist door te doen zal het je steeds gemakkelijker af gaan. Ik heb bewust het aantal grepen beperkt gehouden zodat het voor iedereen goed te leren is en vrij toegankelijk.

De massages uit het handboek kunnen onder andere worden ingezet wanneer kinderen last hebben van overprikkeling, slecht slapen, weinig zelfvertrouwen  of depressieve klacht hebben. Het draagt bij aan meer ontspanning, lichaamsbesef, bevorderd het geluksgevoel en versterkt de onderlinge verbondenheid tussen ouder en kind.
Door het toepassen van de methodiek krijgen kinderen  meer zelfvertrouwen, verbeterd de weerstand en komen positiever en gelukkiger in het leven te staan. Hierdoor is de methodiek uit het handboek een waardevolle aanvulling op een gezonde opvoeding.

Live 

Training: Happy Kids Wellnessmassages

Wil je toch liever een live training volgen om alle massages uit het handboek te leren? Volg dan de speciale dag-training.
Deze is van 10.00 tot circa 16.30 uur en bestaat uit:
* basis theorie over het toepassen van massage
* buikmassage
* lunch
* rugmassage
* voetmassage
* wellnessbox
* gezichtsmassage
* handmassage
* PDF bestanden van de massages op A4

 

Na deze training heb je alle massagevormen geoefend en ervaren die in het handboek beschreven staan. Vooral het zelf kunnen ervaren is een groot voordeel van de live training. Je hebt in combinatie met het handboek nu genoeg basiskennis in huis om meteen aan de slag te gaan en weet wanneer je welke oefening of massagevorm het beste in bepaalde situaties in kan zetten.
De live training is een inspirerende, leerzame en gezellig dag die je samen kan volgen met bijvoorbeeld je vriendin, moeder of zus.

Data

21 oktober
 

Tijdens de training doe ik alle massages voor en gaan jullie ze uiteraard oefenen op elkaar.
Er is plek voor 2 tot max. 4 cursisten.

Investering:

€ 149,50 incl. lunch en handboek
of € 175,00 incl. lunch, handboek én de online training: ontspannen Happy Kids

Een dag/data naar keuze is mogelijk vanaf 2 pers. 
 

Workshop Wellnessmassage

Is een hele dag je te lang en wil je graag één specifieke massage uit het Handboek leren? Kom dan de Wellnessmassage workshop volgen. Tijdens deze workshop staat één massage centraal. Dit kan zijn: Rugmassage, gezichtsmassage, handmassage of voetmassage. Afhankelijk van de groep kunnen de hand- en voetmassage ook gecombineerd worden. De workshop duurt circa 120 min. en is incl. ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Tijdens het kopje koffie of thee beginnen we met het maken van setje eigen massagestempels die je nadien mee naar huis mag nemen. Behalve dat je een fijne massage leert geven ga je hem zelf tijdens de workshop natuurlijk ook ontvangen. Een workshop die leuk is om te volgen met bijvoorbeeld je moeder, zus, vriendin of de buurvrouw. Maar het is ook een leuk/leerzaam uitje voor vriendinnen of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. De massage die je aanleert is geschikt voor jong en oud. 

 

Een dag/data naar keuze is mogelijk vanaf 2 pers. Er is plek voor max. 4 pers. 

Investering:  € 49,50 p.p.

Ouder/kind wellness genietmoment

In deze drukke maatschappij is het vaak lastig om echt even helemaal tijd en aandacht voor je kind te hebben. Een 1 op 1 momentje met aandacht voor elkaar. Deze momenten zijn echter o zo waardevol. Daarom hebben we het speciale ouder/kind geniet moment. Een heerlijke wellnessbeleving waarin er aandacht is voor de handen en voeten. Op speelse manier en onder mijn persoonlijke begeleiding gaan jullie bij elkaar als ouder/kind aan de slag met een hand- of gezichtsmassage. Tijdens het genietmoment krijgen jullie ook handige tips die jullie thuis kunnen inzetten. 

Het genietmoment kan per koppel besproken worden. Maar kom je liever met nog een koppel of hebben jullie meerdere kinderen en wil je als gezin komen, dan kan dat ook. Het genietmoment duurt tussen de 75/90 min.

Investering:

€ 39,50 per koppel (privé sessie)

€ 35,00 per koppel v.a 2 koppels t/m maximaal 4 koppels

Ook leuk voor als kinderfeestje. Dan duurt het wellness geniet feestje circa 120 min. incl.

* drinken met zoete en gezonde tussendoortjes

* zelf je eigen massagestempel maken (die mogen ze ook meenemen naar huis)

* voetenbadje

* hand of gezichtsmassage bij elkaar

* indien gewenst nagels lakken bij elkaar

* feestelijk gedekte tafel 

 Investering € 15,- per kind. Minimaal 4 en maximaal 8 kinderen vanaf 6 jaar.

Locatie: Vosjacht 9, Giethoorn. Liever op je eigen locatie? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie contact op via 06-33610519 

Download Hier de affirmaties

WebinarGeek afbeelding L (6).png

impressie wellness genietmomenten tijdens evenementen

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom