Kindermassage

Naast de Happy Kids Massage trainingen en workshops geef ik ook losse massages speciaal voor kinderen.

Hoewel mijn voorkeur er naar uitgaat dat ouders zelf hun kinderen leren masseren zodat massage kan worden ingezet als aanvulling op een gezonde opvoeding. Geef ik ook twee meer therapeutische massages in mijn praktijk alleen voor kinderen. En duo behandelingen voor ouder/kind.
 

De Happy Kids Kruidenstempel Massage is een combinatie van een speciaal voor kinderen ontwikkelde kruidenstempel met de Happy Kids Massage grepen. De stempels worden verwarmd. De kruiden zijn weerstand verhogend en bevorderen het zelfgenezend vermogen.  Door de warme van de stempels heeft de massage een ontspannend effect. Het helpt kinderen om weer te aarden en rust te krijgen in hun hoofd. 


Happy Kids Kruidenstempel Massage circa 30 min. € 30,- . De stempel mag na de behandeling meegenomen worden naar huis. 


Aroma Touch behandeling voor kinderen circa 45 min. € 35,- Meer uitleg over deze massage is te vinden bij Aroma Touch behandeling

Herfst actie: Ouder/kind wellnessmoment circa 45/60 min. € 35,- per koppel

Hoe heerlijk is het om samen met je kind te kunnen genieten van een wellness moment voor jullie samen? Deze duo behandeling bestaat uit een voetenbadje en een rugmassage voor ieder.  Omdat ik alleen ben wissel ik het voetenbadje met de rugmassage af. Ik begin met de rugmassage van de ouder en ondertussen kan het kind lekker ontspannen en zien wat ik doe tijdens het voetenbadje. Daarna wisselen we. De rugmassage duurt circa 15 min. p.p.
Uiteraard is deze combinatie ook mogelijk voor bijvoorbeeld broers en zussen of vriendinnen. 

 

Is het de eerste kennismaking voor je kind met massage? Dan kunnen ze het vaak heel spannend vinden. Het ouder/kind genietmoment is dan misschien een betere optie.

Het ouder/kind genietmoment is een heerlijke wellnessbeleving waarin er aandacht is voor de handen en voeten. Op speelse manier en onder mijn persoonlijke begeleiding gaan jullie bij elkaar als ouder/kind aan de slag met een hand- of gezichtsmassage. Tijdens het genietmoment krijgen jullie ook handige tips die jullie thuis kunnen inzetten. 

Het genietmoment kan per koppel besproken worden. Maar kom je liever met nog een koppel of hebben jullie meerdere kinderen en wil je als gezin komen, dan kan dat ook. Het genietmoment duurt tussen de 60/90 min.

Investering:

€ 39,50 per koppel (privé sessie)

€ 35,00 per koppel v.a 2 koppels t/m maximaal 4 koppels

Wil je meer informatie of een training of workshop waarin je leert hoe je zelf je kind het beste kan masseren? Kijk dan op trainingen/workshops. Heb je nog vragen? 

Neem dan gerust contact op door een te bellen of een bericht te sturen naar 06-33610519

Ontwerp zonder titel (10).png
Ontwerp zonder titel (9).png
Ontwerp zonder titel (11).png