Make en Take workshop

  • € 20,- incl. 2 massagerollers en handout met recepten en handige uitleg van de werking.

  • ​Thema: Happy Kids
    Maak massagerollers voor je kind met recepten als: Fatima's Sweet Dreams, Kyara's Belly Blend, Toby's Grow Support, Yenna's Homework Helper en Yamar's Immunity Support.

grepen trans.png

Dit is een workshop van circa. 90 minuten waarin we gaan werken met de etherische oliën van dõTERRA. Tijdens de workshop gaan we rollers maken om ongemakken bij kinderen te verminderen.

Een leuke en inspirerende workshop waarin ik je uitleg hoe je eenvoudig zelf een massageroller kan maken. We doen dit met een 5mL rollerflesje dat lijkt op een kleine deo en dat wordt gevuld met kokosolie en essentiële olie die je zelf toevoegt.

Na uitleg van de werking en hoe je de rollers het beste kan gebruiken, kan je kiezen uit meerdere recepten en zelf 2 massagerollers maken.

Wil je meer rollers maken, geen probleem, voor € 5,- p.st kan je zoveel rollers maken als je wilt.

​Als aanvulling op de workshop krijg je nog een aantal handige Happy Kids Selfcare Massage tips. Deze vind je terug samen met de recepten in de hand-out die je bij de workshop ontvangt.

Uiteraard staat de koffie/thee met iets lekkers erbij voor jullie klaar bij aankomst.

make.jpg

Korten

Deze workshop kan ook worden aangepast naar een versie voor volwassenen. Super leuk om samen met een vriendin, zus, de buurvrouw of je moeder te volgen. Even een avondje er uit.
De rollers zijn ook leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen of voor een verjaardag.

I.v.m. de corona regels is er op dit moment maar plek voor max. 3 deelnemers tegelijk. Zodra de regels weer versoepelen zijn meer personen welkom. Deze workshop kan evt. ook op een andere locatie gegeven worden in het nieuwe jaar v.a 4 pers. op een datum in overleg.

Bespreek een make&take in december met minimaal 2 pers. en ontvang ieder een GRATIS Happy defuster armband t.w.v. € 5,-.

Mail voor vragen of het maken van een afspraak naar: happykidsmassage@outlook.com

Behalve de speciale Make&Take workshop is er ook de Belevingsworkshop. Het verschil is dat ik tijdens deze workshop uitleg geef over de kant en klare rollers van de kids collection van dõTERRA in combinatie met een aantal van de Happy Kids Massage grepen. Dit is dus echt een totaal andere workshop en je krijgt geen dubbele informatie wanneer je ze beide zou volgen. Je kan ze dus ook goed beide volgen. 

Liever zelf aan de slag? 

Organiseer een gezellige middag met het gezin/ vriendinnen/ collega's met de Make- To- Take Creative Aroma Day Box bij jou thuis.

 

Bereid je voor op een creatieve middag, prikkel de zintuigen en geniet van de heerlijke zelf gecreëerde combinaties van de aroma's die de Creative Aroma Day box te bieden heeft.

Ga voor meer informatie naar essentialcollies.nl

Make To Take @home