Make & Take workshop

Nieuw, de super leuke Happy Kids make&take workshop!

Dit is een workshop van circa 90 minuten waarin we gaan werken met de etherische oliën van dõTERRA. Tijdens de workshop gaan we rollers maken om ongemakken bij kinderen te verminderen.

Een leuke en inspirerende workshop waarin ik je uitleg hoe je eenvoudig zelf een massageroller kan maken. We doen dit met een 5ml. rollerflesje dat lijkt op een kleine deo en dat wordt gevuld met kokosolie en essentiële olie die je zelf toevoegt.

Na uitleg van de werking en hoe je de rollers het beste kan gebruiken kan je kiezen uit meerdere recepten en zelf 2 massagerollers maken.

Wil je meer rollers maken, geen probleem, voor € 5,- p.st kan je zoveel rollers maken als je wil.

​Als aanvulling op de workshop krijg je nog een aantal handige Happy Kids Selfcare Massage tips. Deze vind je terug samen met de recepten in de hand-out die je bij de workshop ontvangt.

Uiteraard staat de koffie/thee met iets lekkers erbij voor jullie klaar bij aankomst.

Investering
€ 20,- incl. 2 massagerollers en handout met recepten en handige uitleg van de werking

​Thema: Happy Kids
Maak massagerollers voor je kind met recepten als: Fatima's Sweet Dreams, Kyara's Belly Blend, Toby's Grow Support, Yenna's Homework Helper en Yamar's Immunity Support.

​Data:
donderdag 26 november van 19.30 tot circa 21.00 uur (vol)
donderdag 17 december van 19.30 tot circa 21.00 uur
donderdag 14 januari van 19.30 tot circa  21.00 uur.

Een andere datum/tijd is in overleg mogelijk.

Deze workshop kan ook worden aangepast naar een versie voor volwassenen. Super leuk om samen met een vriendin, zus, de buurvrouw of je moeder te volgen. Even een avondje er uit.
De rollers zijn ook leuk om cadeau te geven tijdens de feestdagen of voor een verjaardag.

Ivm de corona regels is er op dit moment maar plek voor max. 3 deelnemers tegelijk. Zodra de regels weer versoepelen zijn meer personen welkom. Deze workshop kan evt. ook op een andere locatie gegeven worden in het nieuwe jaar v.a 4 pers. op een datum in overleg.

Bespreek een make&take in december met minimaal 2 pers. en ontvang ieder een GRATIS Happy defuster armband twv € 5,-.

Mail voor vragen of het maken van een afspraak naar: happykidsmassage@outlook.com

Behalve de speciale Make&Take workshop is er ook de Belevingsworkshop. Het verschil is dat ik tijdens deze workshop uitleg geef over de kant en klare rollers van de kids collection van dõTERRA in combinatie met een aantal van de Happy Kids Massage grepen. Dit is dus echt een totaal andere workshop en je krijgt geen dubbele informatie wanneer je ze beide zou volgen. Je kan ze dus ook goed beide volgen. 

Happy Kids Massage

liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht over de kleding heen gegeven.

Email: happykidsmassage@outlook.com

Telefoon: 06-33610519
KVK Zwolle : 05073940

Meld je aan voor Fladdersnieuwsbrief

stuur een berichtje