top of page

Dagtraining: kindermassage

Aanraken een levensbehoefte.
Ga aan de slag met de Happy Kids Massage methodiek en wordt een healer in je eigen huis.

Tijdens deze live trainingsdag kindermassage volgens de Happy Kids Massage methodiek gaan we aan de slag met de massagevormen uit de methodiek. Je leert hoe je ze kan geven en kan ze ook meteen zelf ervaren.

Deze is van 10.00 tot circa 17.00 uur en bestaat uit:
* basis theorie over het toepassen van massage
* wellnessbox

* onderlinge kindermassage
* handmassage
* lunch
* voetmassage
* gezichtsmassage
* buikmassage
* rugmassage
* PDF bestanden van de massages op A4
* demonstratie Aroma (kids) Massage
 
Na deze training heb je alle massagevormen geoefend en ervaren die in het handboek beschreven staan + hoe je de grepen over de kleding heen kan geven. Vooral het zelf kunnen ervaren is een groot voordeel van de live training. Je hebt in combinatie met het handboek nu genoeg basiskennis in huis om meteen aan de slag te gaan en weet wanneer je welke oefening of massagevorm het beste in bepaalde situaties in kan zetten.
De live training is een inspirerende, leerzame en gezellig dag die je samen kan volgen met bijvoorbeeld je partner, vriendin, moeder of zus. Deze training wordt gegeven aan maximaal 4 cursisten tegelijkertijd. Maar is ook als privé training te boeken.

Belangrijk om te weten! De massage die je leert tijdens deze training is bedoeld voor toepassing thuis en niet om door te geven aan derden. Hiervoor moet je de Happy Kids Massage trainers opleiding volgen. 

De training wordt gegeven door Corina Elzenaar, uitgeefster van de methodiek. 

grepen met roze blauw.png
313385643_1158072638437956_7341982135038779596_n.jpg

Investering

Ontwerp zonder titel (9).png

Investering € 169,50 incl. p.p.

lunch, handboek en onbeperkt toegang tot de online training. 

data:

17 juni 2023 (nog 1 plek)

Liever de training privé volgen? Ook dat kan.
Dag en datum in overleg. 

Investering € 350,- privé training voor 2 pers. incl. 1 handboek, voor beide onbeperkt toegang tot de online training en lunch. In overleg kunnen we dan ook samen bepalen aan welke massages we de meeste tijd en aandacht besteden.
 

Het handboek met de online training kost los € 75,-

Aanmelden kan door een mail te sturen naar happykidsmassage@outlook.com met vermelding van de training die je wil volgen, de datum, adres gegevens, aantal personen etc. 

Deze training wordt alleen gegeven door Corina zelf

in Giethoorn.

Workshop Kindermassage

Workshop wellnessmassage

Is een hele dag je te lang en wil je graag één specifieke massage uit het Handboek leren? Kom dan de Wellnessmassage workshop volgen. Tijdens deze workshop staat één massage centraal. Dit kan zijn: Rugmassage, gezichtsmassage, handmassage of voetmassage. Afhankelijk van de groep kunnen de hand- en voetmassage ook gecombineerd worden. De workshop duurt circa 120 min. en is incl. ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Tijdens het kopje koffie of thee beginnen we met het maken van setje eigen massagestempels die je nadien mee naar huis mag nemen. Behalve dat je een fijne massage leert geven ga je hem zelf tijdens de workshop natuurlijk ook ontvangen. Een workshop die leuk is om te volgen met bijvoorbeeld je moeder, zus, vriendin of de buurvrouw. Maar het is ook een leuk/leerzaam uitje voor vriendinnen of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. De massage die je aanleert is geschikt voor jong en oud. 
 
Een dag/data naar keuze is mogelijk vanaf 2 pers. Er is plek voor max. 4 pers. 
Investering:  € 49,50 p.p.

bottom of page