Sowilo massage 

Als wellnessmasseuse heb ik al ruim 21 jaar ervaring op het gebied van het geven van wellnessmassages. De afgelopen 21 jaar heb ik vele opleidingen en trainingen gevolgd op dit gebied. Van klassieke massage tot shiatsu massage en van kruidenstempels tot hot stone’s. De afgelopen heb ik dan ook al duizenden massages mogen geven.
Met veel plezier geef ik hier zelf ondertussen ook workshops en trainingen mee voor Happy Kids Massage. Maar in mijn praktijk is het daarnaast ook mogelijk om zelf even een momentje te komen tijdens een heerlijke massage die heilzaam is voor lichaam en geest.

 

De Sowilo massage is een ontspannende massagevorm die ik in de loop der jaren zelf heb ontwikkeld. Het is een combinatie van verschillende vormen van massage zoals Klassiek,  Segmentaal en drukpunten uit de Shiatsu.

Deze massage kan zowel op de massagetafel, maar ook op de massagestoel gegeven worden. De laatste optie is met name fijn wanneer iemand last heeft van spanningshoofdpijn of stijve nek/schouders heeft. Op de massagestoel geef ik dan vaak een combinatie tussen shiatsu drukpunt massage en klassieke massage met verwarmende Arnica massage olie. 


Sowilo massage 30 min. € 30,-

Time to relax

Veel mensen komen gehaast de praktijk in. Om optimaal van de behandeling te kunnen genieten is het prettig wanneer ze eerst even tot rust komen.

Tijdens het Relax momentje beginnen we met een voetenbad met de lavendelolie van Weleda. Daarna volgt de ontspannende massage van 30 min. met de Lavendelolie van Weleda.

Sowilo Relaxmomentje circa 45 min. € 35,-

Stuur voor het maken van een afspraak een whatsapp bericht naar 06-33610519

Massage is een investering in jezelf en je gezondheid. Een regelmatige massage is goed voor lichaam en geest.

Advies is om 1x per maand jezelf zo'n momentje van ontspanning te gunnen. Daarom heb ik nu een super Herfst Deal.

3 Massages van 30 min. ieder niet voor € 90,- maar voor slechts € 75,- .

Cadeautip: geef een herfst deal kaart cadeau! Bijvoorbeeld aan je partner.

Green And Pink Modern Loyalty Card.jpg
Ontwerp zonder titel (8).png
Ontwerp zonder titel.jpg
Ontwerp zonder titel (7).png