Training voor professionals

"Rust en balans in de klas"

Voor wie is de Happy Kids Massage training?

Deze training is met name geschikt voor leerkrachten, medewerkers van de naschoolse opvang en/of gastouders. En is met name bedoeld voor het toepassen van de Happy Kids Massage methode in groepen.

 

Op verzoek kan deze training ook worden aangepast zodat hij bijvoorbeeld in de gehandicaptenzorg kan worden toegepast. 

Na het volgen van de training kan je  meteen aan de slag in je eigen groep.

Happy Kids Massage is een vorm van kindermassage die over de kleding heen gegeven worden, in de meeste gevallen op de rug, en in groepen of klassikaal geven kinderen het aan elkaar.

Waarom zou je aan de slag gaan met kindermassage?:

 • Ze ontwikkelen een gevoel van zelfvertrouwen en veiligheid.

 • Beter lichaamsbesef

 • Ze ervaren ontspanning door het vrijkomen van oxytocine (knuffelhormoon)

 • Leren grenzen aangeven en elkaars grenzen respecteren

 • Beter slapen

 • Beter concentreren en beter onthouden

 • Zorgt voor onderlingen verbondenheid binnen gezin of groep

 • Kan in groepen of klassikaal ingezet worden tegen pesten

 • Leren ontspannen

 • Waardevolle aanvulling op een gezonde opvoeding, minder last van lichamelijk stressklachten

Wat mag je verwachten?

 • Algemene uitleg/theorie over het effect van kindermassage

 • Uitleg over alle grepen, die we meteen gaan oefenen

 • De mogelijkheden over hoe je de kaarten kan toepassen. Dit met behulp van het boek waar zowel massageverhalen, kriebelliedjes en meerdere oefeningen in staan. 

 • Opbouw van het toepassen van kindermassage in een groep of klassikaal

 • Hoe bedenk je zelf leuke massageverhalen met beschikbare materiaal?

 • Inlog code voor nog meer bonus materiaal.

 • Een certificaat van deelname

Bij de training horen ook de Happy Kids Massage kaarten: een unieke set kindermassage kaarten, geschikt voor een ieder die kinderen heeft tussen de 2 en 12 jaar of die hiermee werkt. Het pakket bestaat uit 25 verschillende massagekaarten met 20 verschillende grepen. Tevens ontvang je bij de training een zeer complete handleiding met theorie en heel veel tips & tools om HKM in de praktijk toe te passen. Daarnaast hoort er bij dit complete pakket ook een online pagina met veel demonstratievideo's en extra bonus materialen als kleurplaten en losse icoontjes. 

Happy Kids Massage Boeken zijn apart verkrijgbaar. Hierin staan nog meer kriebelliedjes, massagegedichtjes, oefeningen, kleurplaten en nog veel tips. Hiermee kan je meteen aan de slag om samen te relaxen en rust en balans te creëren.

LET OP: Deze training is niet toegestaan om zelf HKM workshops en trainingen te gaan geven na het volgen van deze training. Deze training is alleen bedoeld toepassing binnen je eigen werk, klas, groep etc. Voor het geven van HKM workshops en trainingen dien je de 2- daagse Happy Kids Massage train de trainers te volgen.  Klik op de link voor meer informatie hierover.

Training voor professionals ( 2 tot max. 4 pers.)

Prijs € 150,00 p.p incl. Happy Kids Massage kaarten,

handleiding en online bonus materialen twv € 70,-

Deze training wordt zowel online als live gegeven  Neem contact op om een datum naar wens in te plannen. 

 

Online geef ik deze training in een besloten fb groep vanaf 2 pers. waarin ook de opdrachten worden gedeeld. Je kan hierdoor alles nog weer rustig terug kijken. Na het inleveren van de opdrachten, zoals video's waarin je de grepen laat zien,  ontvang je het certificaat. Datum en tijd in overleg. Het webinar duurt circa 1 1/2 tot 2 uur, de voorbeeldvideo's worden nadien los gedeeld. Vanaf 4 pers. van een zelfde school of instelling ontvang je korting. 

Deze training wordt ook door verschillende Happy Kids Massage trainers gegeven zowel in Nederland als België. Kijk voor een adres in de buurt op: Trainers

 

Onderlinge kindermassage (HKM) pas ik toe in mijn werk als onderwijsassistent en als kindercoach. We zetten het wekelijks in in de groep en ipv dat het tijd kost levert het tijd op. De rust en focus die er de rest van de ochtend is is super. Het geeft meer verbondenheid en de groep is rustiger. De kinderen vragen er zelf om. Ik ben dan ook blij dat ik dit nu door het volgen van de cursus als trainer ook door kan geven aan kinderen en zeker ook aan andere leerkrachten. Iedere klas verdiend dit!

Bea  
onderwijsassistent

Happy Kids Massage

liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht over de kleding heen gegeven.

Email: happykidsmassage@outlook.com

Telefoon: 06-33610519
KVK Zwolle : 05073940

stuur een berichtje