Training voor trainers

Ben jij werkzaam als kindermassagetherapeut, kinderyoga docent, Relaxkids Coach, SOS kinderen en emoties therapeut, kindercoach, gastouder of leerkracht?

Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag met kinderen? Ben je creaties, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een mooie basis voor de toekomst meegeven? Wil je volwassenen inspireren en leren hoe ze de methode kunnen gaan toepassen? 

Wil je graag meer met de Happy Kids Massage methode gaan doen dan enkel toepassen tijdens je sessies of lessen?

Lijkt het je leuk om zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen te gaan geven en onderdeel te worden van een super leuk, enthousiast en gezellig trainers team dat inmiddels al uit bijna 60 trainers bestaat die in Nederland en België actief zijn?

Volg dan de 2-daagse training voor trainers.

Wat kan je verwachten:

* Je leert de theoretische basiskennis over "onderlinge kindermassage". Waar komt het vandaan en hoe komt het dat het zoveel effect heeft? We gaan het onder andere hebben over de werking van stress- en gelukshormonen op het lichaam, de aanmaak van oxytocine en het belang van aanraking op een goede ontwikkeling en gezondheid.

* Je leert alle 22 grepen en de grepen op meerdere manieren toepassen zoals traditioneel op de rug, maar ook op oa handen, voeten, hoofd, buik en natuurlijk als de Selfcare Massage

* Je leert hoe je zelf massageverhalen kan maken en ontvangt hier ook de icoontjes voor.

* Je kan je nadien aansluiten bij de speciale fb groep voor trainers waar veel ervaring en kennis onderling wordt gedeeld.

* Je ontvangt een certificaat en een logo als trainer waarna je de naam Happy Kids Massage mag gebruiken en zelf workshops en trainingen onder deze naam

kan gaan geven.

* Je ontvangt materialen en bestanden om deze trainingen en workshops

te kunnen geven.

* Je krijgt vermelding op de website.

* Je kan de HKM boeken en kaarten met korting inkopen om te gebruiken tijdens je eigen workshops en trainingen.

* Daarnaast komt ook een stukje marketing aan bod. Hoe promoot jij je training/workshop? Waar wil je hem gaan geven? Het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van je eigen website of toepassen van internetmarketing. 

Na het volgen van de training kan je je inzetten als

Happy Kids Massage trainer en bijdragen aan:

* meer onderlinge verbondenheid in groepen of binnen het gezin

* pestgedrag in groepen tegen gaan

* helpen de concentratie bij kinderen te verbeteren

* een waardevolle aanvulling bieden op een gezonde opvoeding

* bijdragen aan een betere nachtrust en betere weerstand

* helpen om kinderen te leren grenzen aan te geven en meer zelfvertrouwen te krijgen

Happy Kids Massage is op heel veel manieren toe te passen. Niet alleen op scholen, kinderdagverblijven, door gastouders, tijdens de kinderyogales. Maar wat dacht je van meer verbondenheid tussen ouder en kind? Trauma verwerking? Bij gehandicapten en het kan zelfs worden ingezet bij ouderen met dementie. 

Omdat ik de training in kleine groepjes geef kan ik alle tijd om goed door te nemen hoe je het kan toepassen op die manier die jij graag zou willen.

De training wordt op dit moment in een een kleine groep aan max. 2 pers. tegelijk gegeven in de vernieuwde Trainings&Workshop ruimte van Happy Kids Massage in Zuidveen (bij Steenwijk). Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen en kunnen we een plan maken hoe jij het beste een training of workshop kan geven die bij jouw doelgroep past.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de op dat moment geldende Corona maatregelen. Zoals oefenen met mondkapjes voor. 

Live ivm corona is het op dit moment lastig de training live te plannen. Zodra hier weer mogelijkheden en data voor bekend zijn worden deze op de site vermeld.

De kosten voor de 2 daagse training zijn € 550,- p.p. incl. btw. 

en ruim incl. € 200,- aan materialen en bestanden 

zoals de Happy Kids Massage Cards, de family cards, alle 5 de boeken, de handleiding en digitale bestanden van de flyers, kriebelkaarten en massagegedichten en lunch tijdens de trainingsdagen.

Tijdens beide dagen verzorg ik een lunch. (speciale wensen graag tijdig aangeven)

Kom je liever de training gezellig met een vriendin of collega de training volgen? 

Dit kan op alle dagen van de week. Data in overleg mogelijk vanaf 2 pers.

De training liever alvast online volgen? 

Ivm corona is het nog steeds niet haalbaar een live training te plannen. Er is echter wel een online versie beschikbaar. De kosten van deze online versie zijn tijdelijk slechts € 450,-  ipv € 550,- incl. materialen, selfcare training, babymassage kaartenset/training en verzendkosten binnen Nederland. Bij de online training zitten de HK selfcare Massage en de babymassage trainingen er als extra aanvulling bij. Deze zitten niet bij de live training. De opdrachten kunnen digitaal worden toegestuurd. Na het toesturen van de opdrachten krijg je hier feedback op. Wanneer alle opdrachten met een voldoende zijn beoordeeld hebben we nog een persoonlijk video gesprek voor vragen en om elkaar beter te leren kennen. Daarna ontvang je het certificaat. 
Het voordeel van deze online versie is dat er geen vaste data of tijden aan verbonden zijn en je hem dus kan volgen wanneer je maar wil. Je kan zelfs vandaag al beginnen! Zodra het weer mogelijk is zal ik extra oefenmiddagen gaan organiseren voor extra praktijk ervaring. Zowel in Nederland als België. Data volgen nog zodra er meer duidelijk is wanneer er weer trainingen gegeven mogen worden.

Aanmelden of informatie aanvragen kan door een mail met je gegevens te sturen naar

happykidsmassage@outlook.com

Betaling in 2 termijnen is in overleg mogelijk. 

Door train de trainers cursus kan ik nu mijn eigen workshops verzorgen aan ouders en professionals die met kinderen werken. Happy Kids Massage heeft kant en klaar materiaal waarmee je kunt werken na het volgen van de training.

Dit werkt zeer prettig.

Paula Sinkeldam 

Het weekend heb ik als zeer persoonlijk, waardevol, praktisch en toepasbaar ervaren.

Corina geeft je een zeer duidelijke basis mee van het hele pakket. Er was een toegankelijke, ontspannen sfeer waardoor

je je snel op je gemak voelt. De afwisseling van de praktijk en theorie vond ik ook erg fijn! 

Na de eerste dag zit je vol van ervaringen maar ook vragen. Daar is ook veel ruimte voor.

Corina denkt met je mee en daagt je tevens ook uit om echt iets neer te zetten wat bij je past en waar je kracht ligt. 

Na het weekend ga je echt naar huis met een enthousiaste duidelijke visie! 

Marlies Kuijvenhoven

Happy Kids Massage

liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht over de kleding heen gegeven.

Email: happykidsmassage@outlook.com

Telefoon: 06-33610519
KVK Zwolle : 05073940

stuur een berichtje