HKM Training voor trainers

Ben jij werkzaam als kindermassagetherapeut, kinderyoga docent, Relaxkids Coach, SOS kinderen en emoties therapeut, kindercoach, gastouder of leerkracht?

Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag met kinderen? Ben je creaties, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een mooie basis voor de toekomst meegeven? Wil je volwassenen inspireren en leren hoe ze de methode kunnen gaan toepassen? 

Wil je graag meer met de Happy Kids Massage methode gaan doen dan enkel toepassen tijdens je sessies of lessen?

Lijkt het je leuk om zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen te gaan geven en onderdeel te worden van een super leuk, enthousiast en gezellig trainers team dat inmiddels al uit bijna 60 trainers bestaat die in Nederland en België actief zijn?

Volg dan de training voor trainers.

Wat kan je verwachten:

* Je leert de theoretische basiskennis over "onderlinge kindermassage". Waar komt het vandaan en hoe komt het dat het zoveel effect heeft? We gaan het onder andere hebben over de werking van stress- en gelukshormonen op het lichaam, de aanmaak van oxytocine en het belang van aanraking op een goede ontwikkeling en gezondheid.

* Je leert alle 22 grepen en de grepen op meerdere manieren toepassen zoals traditioneel op de rug, maar ook op oa handen, voeten, hoofd, buik en natuurlijk als de Selfcare Massage

* Je leert hoe je zelf massageverhalen kan maken en ontvangt hier ook de icoontjes voor.

* Je kan je nadien aansluiten bij de speciale fb groep voor trainers waar veel ervaring en kennis onderling wordt gedeeld.

* Je ontvangt een certificaat en een logo als trainer waarna je de naam Happy Kids Massage mag gebruiken en zelf workshops en trainingen onder deze naam

kan gaan geven.

* Je ontvangt materialen en bestanden om deze trainingen en workshops

te kunnen geven.

* Je kan een vermelding krijgen op de website

* Je kan de HKM boeken en kaarten met korting inkopen om te gebruiken tijdens je eigen workshops en trainingen.

* Daarnaast komt ook een stukje marketing aan bod. Hoe promoot jij je training/workshop? Waar wil je hem gaan geven? Het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van je eigen website of toepassen van internetmarketing. 

Na het volgen van de training kan je je inzetten als

Happy Kids Massage trainer en bijdragen aan:

* meer onderlinge verbondenheid in groepen of binnen het gezin

* pestgedrag in groepen tegen gaan

* helpen de concentratie bij kinderen te verbeteren

* een waardevolle aanvulling bieden op een gezonde opvoeding

* bijdragen aan een betere nachtrust en betere weerstand

* helpen om kinderen te leren grenzen aan te geven en meer zelfvertrouwen te krijgen

Happy Kids Massage is op heel veel manieren toe te passen. Niet alleen op scholen, kinderdagverblijven, door gastouders, tijdens de kinderyogales. Maar wat dacht je van meer verbondenheid tussen ouder en kind? Trauma verwerking? Bij gehandicapten en het kan zelfs worden ingezet bij ouderen met dementie. 

Omdat ik de training in kleine groepjes geef kan ik alle tijd om goed door te nemen hoe je het kan toepassen op die manier die jij graag zou willen.

De training zal, zodra het weer mogelijk is, op verschillende locaties in Nederland en België gegeven gaan worden. Op dit moment zijn data en locaties echter nog niet bekend.

De live training duurt 2 dagen. Kosten € 650, p.p. incl. btw.

Maar op veler verzoek is de Train de Trainers nu ook standaard online te volgen. Nadat hij eerder al vier keer in een speciale facebookgroep is gegeven hebben we veel ervaring opgedaan en geleerd van de fouten en vragen die hierop kwamen. De training is aangepast, opnieuw opgenomen en vanaf de website in overzichtelijke modules te volgen. Je bepaald zelf het tempo en kan altijd de video's weer terug kijken. 

De kosten hiervoor zijn € 550,- p.p. incl. btw. 

Actie: Yes, Happy Kids Massage bestaat alweer 3 jaar, en dat moeten we vieren. En daarom krijg je t/m april 2021 er de Happy Kids Selfcare Massage GRATIS bij dus

betaal je geen € 550,- maar € 505,- en schrijf je je in tussen 28 maart en 4 april dan ontvang je ook het nieuwe HKM boekje: Fladder en het grote dierenbos er als bonus extra bij!

Bij zowel de live als online training ontvang je:

* Happy Kids Massage Cards met handleiding

* Happy Kids Massage kwartet set

* de 4 Happy Kids Masssage boeken

* Happy Kids Selfcare Massage training

* Happy Kids Baby/peuter/kleuter Massage training

* veel bonus materialen, kant en klare powerponts voor het geven van workshops en trainingen

Extra bij de online training:

* live oefenmiddag op een locatie naar keuze in Nederland of België, zodra dit mogelijk is en locatie/data

   bekend zijn twv € 75,- 

* persoonlijke feedback en coaching door Corina die zelf de opdrachten beoordeeld.

* afsluiting met een persoonlijk video gesprek met Corina voor vragen en eventuele tips.

De training is opgenomen in verschillende video's. Bij iedere video zitten een aantal opdrachten. De meeste zijn het maken van video's van de massagegrepen. Het is aan te raden om per "module" de opdrachten in te leveren voordat je verder gaat met de volgende. De tijd per module is tussen de 30 en 60 min. Er zijn in totaal 6 verschillende modules. De inhoud van zowel de online training als de live training is gelijk.

Aanmelden of informatie aanvragen kan door een mail met je gegevens te sturen naar

happykidsmassage@outlook.com

Betaling in 2 termijnen is in overleg mogelijk. 

Happy Kids Massage

liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht over de kleding heen gegeven.

Email: happykidsmassage@outlook.com

Telefoon: 06-33610519
KVK Zwolle : 05073940

Meld je aan voor Fladdersnieuwsbrief

stuur een berichtje