top of page

Training en workshops

Happy Kids Massage is voor iedereen die kindermassage wil toepassen in het gezin, een klas/groep, praktijk of pedagogische instelling.

Happy Kids Massage is een vorm van kindermassage die zowel over de kleding heen gegeven kan worden, als op de blote huid. Afhankelijk van de locatie/setting. 

De trainingen die hieronder vermeld staan worden gegeven door Corina Elzenaar zelf gegeven. Maar een aantal worden ook door de HKM trainers gegeven.

Kijk voor workshops en trainingen in je eigen regio op: Trainers

grepen met roze blauw
Massage uitleg / bespreking

De Train de trainers is voor mensen die zelf ook graag Happy Kids Massage workshops en trainingen willen geven.

Deze training wordt alleen door Corina gegeven. Meestal in Giethoorn. 

De training is ook online te volgen.

Trainers op massage cursus
Lees meer

De Kriebelbox workshop is met name geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de kinderopvang. Ook zijn er een aantal trainers die deze workshop aan ouders geven. 

Kind masseert ouder
Lees meer

Aroma (kids) Massage training

De Aroma (kids) Massage is een combinatie van de Aroma touch kit van doTerra en grepen uit de Happy Kids Massage methodiek.

Deze training is zowel live als online te volgen. De massage is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. 

Aroma kid voor kinder massage
Lees meer

de Training: rust en verbinding in de groep, is met name bedoeld voor leerkrachten en het toepassen van de Happy Kids Massage methodiek in de klas. Voordat je met kindermassage in een groep of klas aan de slag gaat is het van groot belang dat je de basis kent!

massage voor de klas
Lees meer

Tijdens deze trainingsdag leer je hoe je als ouder de vijf verschillende massagevormen uit het handboek: oefeningen en tips voor ontspannen Happy Kids, kan inzetten binnen je gezin.

Vanaf 2 pers. is er een dag/datum in overleg mogelijk,

baby wordt gemasseerd
Lees meer

Happy Kids coaching programma

Heb je een kindje met een speciale levensuitdaging en wil je graag met de Happy Kids Massage methodiek aan de slag maar weet je niet hoe? Volg dan het Happy Kids coaching traject bij Corina. Een traject van 6 weken waarin Corina je persoonlijk begeleid.

Vader en dochter massage
Lees meer
bottom of page