belevingsworkshop voor ouders

voor rust en balans binnen het gezin

Happy Kids Massage meets DõTERRA Kids collectie

* Wil je weten hoe je je kind kan masseren èn hoe je ze tegelijkertijd kan ondersteunen met etherische oliën? 
* Wil je leren hoe je de concentratie van je kind kan verbeteren?
* Wil je de nachtrust van je kind helpen verbeteren?
* Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden?
* Heb je behoefte aan meer rust en onderlinge verbondenheid binnen het gezin?
* Masseer je je kind/kinderen wel eens maar "doe je maar wat" en wil je nieuwe technieken leren die zowel over de kleding als op de blote huid gegeven kunnen worden?

 

Deze workshop is speciaal bedoeld voor ouders waarin je leert hoe je je kind op natuurlijk wijze (met geur en aanraking) kan ondersteunen in zijn/haar welzijn.

 

Happy Kids Massage
De Happy Kids Massage methode is een vorm van kindermassage die over de kleding heen gegeven kan worden. Vaak gaat dit in combinatie met vrolijke liedjes of versjes. Massage zorgt oa voor de aanmaak van gelukshormonen zoals Oxytocine. Hierdoor worden kinderen ontspannen, komen beter in hun vel te zitten en kunnen beter slapen. Tijdens de workshop leer je een groot deel van de Happy Kids Massage grepen en hoe je deze kan combineren met bijvoorbeeld een massagegedichtje.

dōTERRA Kids Collectie
Hoe tof is het om je kids naast massage nog eens extra te kunnen ondersteunen met olie blends die speciaal voor hen zijn ontworpen?

De doTERRA Kids Collectie is een gebruiksklare oliecollectie die speciaal is ontworpen voor een veilige toepassing bij kinderen vanaf 3 jaar. De 7 olieblends zijn samengesteld voor een perfecte ondersteuning van de ontwikkeling van de emoties en het lichaam van kinderen. De blends bevatten unieke combinaties van oliën die in balans zijn en krachtige voordelen bieden. De olieflesjes bevatten een geïntegreerde roller waardoor de olie eenvoudig aan te brengen is op de huid. De oliën zijn zacht voor de gevoelige huid waardoor deze set veilig is voor gebruik bij kinderen.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze workshop staan ontspanning, gezelligheid en zelf ervaren voorop!
Ik neem jullie mee in de belangrijkste weetjes over massage én waarom het geven van kindermassage zo waardevol is voor jou en je gezin.
Daarna gaan we vooral zelf aan de slag met de grepen van Happy Kids Massage
Je krijgt professionele uitleg over elke blend. We gaan ook ruiken en de kinderblends leren toepassen.
Je krijgt bij deze workshop een speciaal kaartenset met massagegedichtjes, affimatiekaartjes én toepastips mee naar hui.

Deze 7 blends komen aan bod:
* Thinker (Scherpe focus)
* Calmer (Rustgevend)
* Stronger (Beschermend)
* Rescuer (Verzachtend)
* Steady (Sterke balans)
* Brave (Bemoedigend)

* Tamer (Voor de buik)

Investerling
€ 35,- 
 voor een workshop van 1.5 uur incl. kaartenset.

Extra aanvulling: Happy Kids Selfcare Massage training live!

De online Selfcare Massage training is een groot succes. Al meer dan 100 cursisten hebben deze training gevolgd. Maar hoe leuk is het om deze als aanvulling op de Belevingsworskhop live te leren?

Tijdens dit extra gedeelte leer je als aanvulling op de basis grepen hoe je kinderen kan leren zichzelf te masseren met de grepen. Zoals bijvoorbeeld het hoofd of de voeten. Er zijn al veel positieve reacties over de training binnen gekomen, vooral op drukke kinderen en kinderen met autistische stoornissen heeft het een positief effect.

Deze training duurt circa 30 min. wanneer hij in combinatie wordt gegeven en is incl. vijf A4 posters voor thuis.

Alleen te boeken als aanvulling op de Belevingsworkshop. 

Investering

€ 50,- voor de belevingsworkshop + Selfcare training incl. kaartjes en posters twv € 15,00

Locatie:

Je hoeft er de deur niet voor uit, want ik kom met de Happy Kids Massage bus naar je toe!

Nodig gezellig een aantal vriendinnen uit en maak er een ontspannende thuisparty van. Voor de gastvrouw is er nog een extra ontspannende verrassing.. 

De workshop wordt gegeven vanaf 4 pers. tot max. 8 pers. op een locatie naar wens in Nederland en België. Informeer naar de mogelijkheden of meld je aan via happykidsmassage@outlook.com 

Ben je wellness advocates of kindercoach? Lijkt het je leuk om zelf de belevingsworkshop te gaan geven? Volg dan de training: geur en beleving

Happy Kids Massage

liefdevolle, respectvolle, gewenste aanraking met aandacht over de kleding heen gegeven.

Email: happykidsmassage@outlook.com

Telefoon: 06-33610519
KVK Zwolle : 05073940

stuur een berichtje