top of page

Dagtraining: kindermassage

Aanraken een levensbehoefte.
Ga aan de slag met de Happy Kids Massage methodiek en wordt een healer in je eigen huis.

Tijdens deze live trainingsdag kindermassage volgens de Happy Kids Massage methodiek gaan we aan de slag met de massagevormen uit de methodiek. Je leert hoe je ze kan geven en kan ze ook meteen zelf ervaren.

Deze is van 10.00 tot circa 17.00 uur en bestaat uit:
* basis theorie over het toepassen van massage
* wellnessbox

* onderlinge kindermassage
* handmassage
* lunch
* voetmassage
* gezichtsmassage
* buikmassage
* rugmassage
* PDF bestanden van de massages op A4
* demonstratie Aroma (kids) Massage
 
Na deze training heb je alle massagevormen geoefend en ervaren die in het handboek beschreven staan + hoe je de grepen over de kleding heen kan geven. Vooral het zelf kunnen ervaren is een groot voordeel van de live training. Je hebt in combinatie met het handboek nu genoeg basiskennis in huis om meteen aan de slag te gaan en weet wanneer je welke oefening of massagevorm het beste in bepaalde situaties in kan zetten.
De live training is een inspirerende, leerzame en gezellig dag die je samen kan volgen met bijvoorbeeld je partner, vriendin, moeder of zus. Deze training wordt gegeven aan maximaal 4 cursisten tegelijkertijd. Maar is ook als privé training te boeken.

Belangrijk om te weten! De massage die je leert tijdens deze training is bedoeld voor toepassing thuis en niet om door te geven aan derden. Hiervoor moet je de Happy Kids Massage trainers opleiding volgen. 

De training wordt gegeven door Corina Elzenaar, uitgeefster van de methodiek. 

grepen met roze blauw
Dagtraining: kindermassage

Investering

Handboek Happy Kids Massage

Investering € 150,- incl. p.p.

lunch, handboek en onbeperkt toegang tot de online training. 

data in overleg vanaf 2 tot max. 4 pers.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar happykidsmassage@outlook.com met vermelding van de training die je wil volgen, de datum, adres gegevens, aantal personen etc. 

Deze training wordt alleen gegeven door Corina zelf

in Giethoorn.

Workshop
gezichts- of rugmassage

Workshop wellnessmassage

Is een hele dag je te lang en wil je graag één specifieke massage uit het Handboek leren? Kom dan de Wellnessmassage workshop volgen. Tijdens deze workshop staat één massage centraal. Dit kan zijn de rugmassage, of gezichtsmassage maar ook de  handmassage of voetmassage. De workshop duurt circa 90 min. en is incl. ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. Tijdens het kopje koffie of thee krijgen jullie uitleg over het gebruik van etherische olie en welke je wanneer het beste kan gebruiken. Behalve dat je een fijne massage leert geven ga je hem zelf tijdens de workshop natuurlijk ook ontvangen. Een workshop die leuk is om te volgen met bijvoorbeeld je moeder, zus, vriendin of de buurvrouw. Maar het is ook een leuk/leerzaam uitje voor vriendinnen of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. De massage die je aanleert is geschikt voor jong en oud. 
 
Investering:  € 35 p.p.

De workshop wordt gegeven in Giethoorn op een datum/tijd in overleg. Dit kan vanaf 2 tot max. 4 pers.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar happykidsmassage@outlook.com  of een whatsapp bericht naar 06-33610519

Workshop Spelend leren masseren

Tijdens deze workshop leer je hoe je peuters en kleuters op een ontspannen en leuke manier kan masseren, gewoon over de kleding heen, in combinatie met verhaaltjes en liedjes.

Daarnaast laat ik ook veel voorbeelden zien en ervaren met materialen uit de kriebelbox. 
De voordelen hiervan zijn dat kinderen een beter lichaamsbesef krijgen, het is goed voor hun zelfvertrouwen en de taalontwikkeling, daarnaast is het ontspannend en vooral super leuk om te doen. Het draagt bij aan meer onderlinge verbondenheid en kinderen zullen er zelf al snel om gaan vragen.


De workshop duurt circa 60/75 min. Waarin je de 21 grepen uit de Happy Kids Massage methodiek leert toepassen en hoe je deze kan combineren met materialen uit de kriebelbox. 
 

Investering € 27,50 p.p.
Goed om te weten. De workshop is bedoeld voor volwassenen. Je leert de methodiek toepassen zodat je thuis je kind/kinderen kan masseren. Leuk om samen te volgen met je partner, moeder, zus of vriendin maar is ook leuk als team uitje van bijvoorbeeld pedagogisch medewerkers of gastouders.

De workshop wordt gegeven in Giethoorn op een datum/tijd in overleg. Dit kan vanaf 2 tot max. 6 pers.

Aanmelden voor een training of workshop kan door een mail te sturen naar happykidsmassage@outlook.com   of een whatsapp bericht naar 06-33610519

bottom of page