top of page

HKM training voor
trainers

Ben jij werkzaam als kindermassagetherapeut, kinderyoga docent, Relaxkids Coach, SOS kinderen en emoties therapeut, kindercoach, gastouder of leerkracht?

Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging/aanvullende en werk je graag met kinderen? Ben je creatief, ondernemend, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een goede basis voor een gezonde toekomst meegeven?

Wil je volwassenen inspireren en leren hoe ze de methodiek kunnen gaan toepassen als aanvulling op een gezonde opvoeding? 

Lijkt het je leuk om zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen te gaan geven en onderdeel te worden van een super leuk, enthousiast en gezellig trainers team dat inmiddels al uit bijna 70 trainers bestaat die in Nederland en België actief zijn?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wist je dat...

Happy Kids Massage de enige vorm van kindermassage is die een heel eigen methodiek heeft met eigen massage-grepen en materialen?

grepen met roze blauw
Massage Trainer traint andere trainer

Wat te verwachten?

 • Je leert de theoretische basiskennis over "onderlinge kindermassage". Waar komt het vandaan en hoe komt het dat het zoveel effect heeft? We gaan het onder andere hebben over de werking van stress- en gelukshormonen op het lichaam, de aanmaak van oxytocine en het belang van aanraking op een goede ontwikkeling en gezondheid.

 • Je leert alle 21  Happy Kids Massage grepen op meerdere manieren toepassen zoals traditioneel op de rug, maar ook op o.a. handen, voeten, hoofd, buik en natuurlijk als babymassage en de Selfcare Massage.

 • Je leert hoe je zelf massageverhalen kan maken en ontvangt hier ook de unieke Happy Kids Massage icoontjes.

 • Je kan met mede trainsters in contact komen en vragen stellen in de speciale trainersgroep op de website.

 • Je ontvangt een certificaat en een logo als trainer waarna je de naam Happy Kids Massage mag gebruiken en zelf workshops en trainingen onder deze naam kan gaan geven zolang je HKM trainer blijft.

 • Je kan de HKM boeken en kaarten met korting inkopen om te gebruiken tijdens je eigen workshops en trainingen.

 • Daarnaast komt ook een stukje marketing aan bod. Hoe promoot jij je training/workshop? Waar wil je hem gaan geven? Het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van je eigen website of toepassen van internetmarketing. 

Happy Kids Massage draagt bij aan:

 • meer onderlinge verbondenheid in groepen of binnen het gezin

 • verminderd pestgedrag in groepen

 • helpt de concentratie bij kinderen te verbeteren

 • een betere weerstand

 • een betere nachtrust 

 • helpt om kinderen te leren grenzen aan te geven en meer zelfvertrouwen te krijgen

 • leert kinderen omgaan met stress en overprikkeling

Met de Happy Kids Massage methodiek leer je kinderen ontspanningsoefeningen, meditatie en massage inzetten als aanvulling op een

gezondere levensstijl met als doel lichamelijke klachten ten gevolg van stress te verminderen of liefst te voorkomen.

Wat kan je als na afronding van de training?

Na afronding van de training:

* kan je de methodiek inzetten binnen je eigen gezin

* kan je de methodiek toepassen binnen je eigen werk

* weet je wat de voordelen zijn van massage en hoe je deze op verschillende manieren kan inzetten als aanvulling op een      gezonde opvoeding

* kan en mag je zelf HKM verschillende soorten workshops geven aan ouders en professionals

Hoewel de training zich vooral richt op kindermassage zijn er meerdere onderdelen binnen de methodiek die ook heel geschikt, fijn en ontspannend zijn voor volwassenen. Wanneer je de training hebt gevolgd kan je hier dus de rest van je leven je voordeel mee doen om zowel je eigen gezondheid als die van je naasten op een natuurlijke manier te blijven ondersteunen. 

investering

Happy Kids Massage is op heel veel manieren toe te passen. Niet alleen op scholen, kinderdagverblijven, door gastouders, tijdens de kinderyogales. Maar wat dacht je van meer verbondenheid tussen ouder en kind? Trauma verwerking? Bij gehandicapten en zelfs bij ouderen met dementie.

​Zomerdeal: online training + 1 live dag oefenen

De online training is opgenomen in verschillende video's. Bij iedere video zitten een aantal opdrachten. De meeste zijn het maken van video's van de massagegrepen. Het is aan te raden om per "module" de opdrachten in te leveren voordat je verder gaat met de volgende. De tijd per module is tussen de 30 en 90 min. 

Als aanvulling op de training is er op zondag 25 augustus een live trainingsdag in Diever. Tijdens deze dag gaan we alle massages een keer live doornemen zodat je ze ook zelf kan ervaren. De training wordt gegeven in Buitenplaats BlauwHemel in Diever waar het ook mogelijk is om te overnachten mocht je van ver komen.

Alle trainers behouden ook na de training toegang tot de online training. Wil je hem enkel online volgen, dan bepaal je zelf het tempo en kan je beginnen wanneer je wil. Heb hebt dan 1 jaar de tijd om de training af te ronden en feedback te krijgen.

Kosten € 395,- p.p. incl. btw en verzendkosten voor de online training

Zomerdeal € 457,- pp. voor de online training + live trainingsdag. Tijdens deze deal krijg je de materialen niet via de post maar op de dag van de training. Je hebt die verder ook niet nodig om de online training te kunnen volgen.

​Cursisten ontvangen bij de training:

* Happy Kids Massage Cards met handleiding

* Fladder pakket incl. boekje en handpop

* Handboek: Oefeningen en tips voor ontspannen Happy Kids

* Boekje: Spelend leren masseren

* toegang tot de online train de trainers

* toegang tot de trainers community

* toegang tot de customer community

In zowel de trainers community als de customer community vind je veel inspiratie en handige downloads die je kan inzetten bij het geven van workshops zoals de kriebelbox workshop of de training voor professionals. Ook is er duidelijke uitleg hoe je deze workshops of training kan geven.

Bij de online training krijg je:

* persoonlijke feedback en coaching door Corina die zelf de opdrachten beoordeeld.

* afsluiting persoonlijk video gesprek met Corina voor vragen en eventuele tips.

Je hebt een jaar de tijd om de training af te ronden. Daarna kan de toegang in overleg met een jaar worden verlengd. 

Goed om te weten. Zelf werk ik graag met de etherische oliën van dõTerra. Dit is een merk dat in mijn beleving goed aansluit bij de visie die ik heb met HKM. Maar uiteraard ben ook jij in je eigen praktijk vrij om te werken met een merk dat voor jou goed voelt. De Aroma Kids Massage en de Belevingsworkshop zijn echter twee bonus modules waarbij alleen deze oliën gebruikt kunnen worden. Werk je met een ander merk dan kan je deze modules ter inspiratie gebruiken. Je hoeft niet met etherische oliën te gaan werken. Werk je hier nog niet mee en heb je vragen na de training hierover dan kan je hierover altijd contact opnemen.  De bonus modules zijn een los onderdeel en je bent vrij of je hier iets mee wil doen of niet.

Aanmelden of informatie aanvragen kan door een mail met je gegevens te sturen naar:

happykidsmassage@outlook.com

Ik volg Happykidsmassage al een hele tijd, ik heb Corina zien groeien erg mooi om te zien! Inmiddels heb ik zelf de cursus train de trainers afgerond en ik heb zin hier mee aan de slag te gaan 😃 Corina bedankt voor zover en ik vindt het fijn dat je altijd zo gedreven bent en altijd bereikbaar bent! Erg fijn.

Praktijk: Massage Vriezeveen

- Nieke Winkel

Ik heb bij Happy Kids Massage de training ‘ Train de trainers’ online gevolgd. Een diverse opleiding met goed filmmateriaal. De online training vraagt verschillende opnames waarin je laat zien hoe je de grepen toepast. Corina ( oprichters Happy Kids massage) geeft hierop kritische en opbouwende feedback. Hierdoor heb ik mij de grepen en kennis goed eigen gemaakt. Ik en de kinderen in mijn klas worden blij van alle tips, massages en materialen van de Happy Kids massage methodiek. Ik verlaat de opleiding met meer dan genoeg kennis, ideeën, hand-outs voor het organiseren van workshops.

- Melanie Lam

Wat ben ik blij met de cursus train de trainers. 😍 Een echte eye opener!
Zoveel geleerd, heel erg waardevol!
Ik kijk er enorm naar uit om met de happykidsmassage aan de slag te gaan en ook anderen hier in te begeleiden.
Corina verdiend een grote pluim maar ook haar dochter Nicole die duidelijk een heel groot aandeel heeft in het verzorgde beeld materiaal. ❤️
Ik ben super enthousiast en ik weet nu al dat er nog meerdere opleidingen zullen volgen.
Trots dat ik de titel happykidsmassage trainer mag dragen! Bedankt 🙏🏻

Praktijk: Talentenpaleis.be

- Freya Min

groep met kinderen

Massage draagt bij aan meer onderlinge verbondenheid binnen de groep.

bottom of page