HKM training voor trainers

grepen trans.png

Ben jij werkzaam als kindermassagetherapeut, kinderyoga docent, Relaxkids Coach, SOS kinderen en emoties therapeut, kindercoach, gastouder of leerkracht?

Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging en werk je graag met kinderen? Ben je creatief, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een mooie basis voor de toekomst meegeven? Wil je volwassenen inspireren en leren hoe ze de methode kunnen gaan toepassen? 

Wil je graag meer met de Happy Kids Massage methode gaan doen dan enkel toepassen tijdens je sessies of lessen?

Lijkt het je leuk om zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen te gaan geven en onderdeel te worden van een super leuk, enthousiast en gezellig trainers team dat inmiddels al uit bijna 90 trainers bestaat die in Nederland en België actief zijn?

Volg dan de training voor trainers.

training 3.jpg
 • Je leert de theoretische basiskennis over "onderlinge kindermassage". Waar komt het vandaan en hoe komt het dat het zoveel effect heeft? We gaan het onder andere hebben over de werking van stress- en gelukshormonen op het lichaam, de aanmaak van oxytocine en het belang van aanraking op een goede ontwikkeling en gezondheid.

 • Je leert alle 22 grepen en de grepen op meerdere manieren toepassen zoals traditioneel op de rug, maar ook op o.a. handen, voeten, hoofd, buik en natuurlijk als de Selfcare Massage.

 • Je leert hoe je zelf massageverhalen kan maken en ontvangt hier ook de icoontjes voor.

 • Je kan je nadien aansluiten bij de speciale facebook groep voor trainers waar veel ervaring en kennis onderling wordt gedeeld.

 • Je ontvangt een certificaat en een logo als trainer waarna je de naam Happy Kids Massage mag gebruiken en zelf workshops en trainingen onder deze naam kan gaan geven.

 • Je ontvangt materialen en bestanden om deze trainingen en workshops te kunnen geven.

 • Je kan een vermelding krijgen op de website.

 • Je kan de HKM boeken en kaarten met korting inkopen om te gebruiken tijdens je eigen workshops en trainingen.

 • Daarnaast komt ook een stukje marketing aan bod. Hoe promoot jij je training/workshop? Waar wil je hem gaan geven? Het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van je eigen website of toepassen van internetmarketing. 

Wat te verwachten?

Draagt bij aan:

 • meer onderlinge verbondenheid in groepen of binnen het gezin

 • pestgedrag in groepen tegen gaan

 • helpen de concentratie bij kinderen te verbeteren

 • een waardevolle aanvulling bieden op een gezonde opvoeding

 • bijdragen aan een betere nachtrust en betere weerstand

 • helpen om kinderen te leren grenzen aan te geven en meer zelfvertrouwen te krijgen

Happy Kids Massage is op heel veel manieren toe te passen. Niet alleen op scholen, kinderdagverblijven, door gastouders, tijdens de kinderyogales. Maar wat dacht je van meer verbondenheid tussen ouder en kind? Trauma verwerking? Bij gehandicapten en zelfs bij ouderen met dementie. 

Omdat ik de training in kleine groepjes geef heb ik alle tijd om goed door te nemen hoe je het kan toepassen op die manier die jij graag zou willen.

Data live training

Dinsdag 28 en woensdag 29 december in Giethoorn. Er is in de buurt genoeg te zien en te doen en er zijn veel mogelijkheden om in de buurt te overnachten. Zelfs wanneer je er een midweekje van zou maken. 

Kosten 2-daagste live training van 11.00 tot circa 16.00 uur zijn € 595 ,- incl. lunch op beide dagen. ( ivm corona geef ik de training aan max. 2 pers. er is nog plek voor 1 persoon.)

Tijdens het corona jaar is er ook een online versie van de Train de Trainers gekomen die naast de live versie ook erna te volgen zal blijven voor de mensen van ver. Daarnaast behouden alle trainers, zowel degene die hem live als online gevolgd hebben, toegang tot deze training zolang ze trainer blijven om regelmatig alles nog even op te frissen. Wil je hem online volgen, dan bepaal je zelf het tempo en kan je beginnen wanneer je wil.

Kosten € 550,- p.p. incl. btw en verzendkosten.

​​Bij zowel de live als online training ontvang je:

* Happy Kids Massage Cards met handleiding

* Happy Kids Massage kwartet set

* de 4 Happy Kids Masssage boeken

* Happy Kids Selfcare Massage training

* Happy Kids Baby/peuter/kleuter Massage training 

* veel bonus materialen, kant en klare powerpoints voor het geven van workshops en trainingen

Extra bij de online training:

* live oefenmiddag op een locatie naar keuze in Nederland of België, zodra dit mogelijk is en locatie/data

   bekend zijn t.w.v. € 75,- 

* persoonlijke feedback en coaching door Corina die zelf de opdrachten beoordeeld.

* afsluiting met een persoonlijk video gesprek met Corina voor vragen en eventuele tips.

Einde jaars deal:

Schrijf je in vóór 1 januari en ontvang:

* Fladder de luxe pakket twv € 55,-

* licentiekosten voor 2022  twv € 45,-

er gratis bij. Zowel bij de online training als bij de live training. 

De online training is opgenomen in verschillende video's. Bij iedere video zitten een aantal opdrachten. De meeste zijn het maken van video's van de massagegrepen. Het is aan te raden om per "module" de opdrachten in te leveren voordat je verder gaat met de volgende. De tijd per module is tussen de 30 en 60 min. Er zijn in totaal 6 verschillende modules. De inhoud van zowel de online training als de live training zijn gelijk.

Aanmelden of informatie aanvragen kan door een mail met je gegevens te sturen naar:

happykidsmassage@outlook.com

Betaling in 2 termijnen is in overleg mogelijk. 

nienke.jpg

Nieke Winkel

05-02-2021

Ik volg Happykidsmassage al een hele tijd, ik heb Corina zien groeien erg mooi om te zien! Inmiddels heb ik zelf de cursus train de trainers afgerond en ik heb zin hier mee aan de slag te gaan 😃 corina bedankt voor zover en ik vindt het fijn dat je altijd zo gedreven bent en altijd bereikbaar bent! Erg fijn

145739922_3640571272727071_5878777037181

Anita

09-02-2021

Ik heb online de cursus gevolgd van train de trainers van Happy Kids Massage. Dat was heel leuk, en leerzaam. Na de corona ga ik dit in praktijk brengen. Bedankt Corina.

154132874_164790475330490_37009653504972

Chantal Breet

25-02-2021

Ik heb de Happy kids massage train de trainers gedaan bij Corina. Wat een ontzettend leuk concept! Alles is heel duidelijk en mooi in elkaar gezet. Ik ga het met veel enthousiasme doorgeven aan een ieder die er meer van wil weten. Corina haar dochter en kleindochter zijn zelf ook super enthousiaste mensen en dit brengen ze elke keer over , wat maakt dat je er zelf ook enthousiast van wordt. Bedankt voor de fijne en duidelijk training!

freya foto.jpg

Freya Min

26-04-2021

Wat ben ik blij met de cursus train de trainers. 😍
Een echte eye opener!
Zoveel geleerd, heel erg waardevol!
Ik kijk er enorm naar uit om met de happykidsmassage aan de slag te gaan en ook anderen hier in te begeleiden.
Corina verdiend een grote pluim maar ook haar dochter Nicole die duidelijk een heel groot aandeel heeft in het verzorgde beeld materiaal. ❤️
Ik ben super enthousiast en ik weet nu al dat er nog meerdere opleidingen zullen volgen.
Trots dat ik de titel happykidsmassage trainer mag dragen! Bedankt 🙏🏻