HKM training voor trainers

grepen trans.png

De online train de trainers is in samenwerking met de kinderyoga academie ook met een STAP-budget aan te vragen en hierdoor dus GRATIS te volgen.

Lees snel verder voor meer informatie.

Ben jij werkzaam als kindermassagetherapeut, kinderyoga docent, Relaxkids Coach, SOS kinderen en emoties therapeut, kindercoach, gastouder of leerkracht?

Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging/aanvullende en werk je graag met kinderen? Ben je creatief, ondernemend, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een goede basis voor een gezonde toekomst meegeven?

Wil je volwassenen inspireren en leren hoe ze de methodiek kunnen gaan toepassen als aanvulling op een gezonde opvoeding? 

Lijkt het je leuk om zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen te gaan geven en onderdeel te worden van een super leuk, enthousiast en gezellig trainers team dat inmiddels al uit bijna 70 trainers bestaat die in Nederland en België actief zijn?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wist je dat...

Happy Kids Massage de enige vorm van kindermassage is die een heel eigen methodiek heeft met eigen massage-grepen en materialen?

training 3.jpg
 • Je leert de theoretische basiskennis over "onderlinge kindermassage". Waar komt het vandaan en hoe komt het dat het zoveel effect heeft? We gaan het onder andere hebben over de werking van stress- en gelukshormonen op het lichaam, de aanmaak van oxytocine en het belang van aanraking op een goede ontwikkeling en gezondheid.

 • Je leert alle 21  Happy Kids Massage grepen op meerdere manieren toepassen zoals traditioneel op de rug, maar ook op o.a. handen, voeten, hoofd, buik en natuurlijk als de Selfcare Massage.

 • Je leert hoe je zelf massageverhalen kan maken en ontvangt hier ook de unieke Happy Kids Massage icoontjes.

 • Je kan je nadien aansluiten bij de speciale facebook groep voor trainers waar veel ervaring en kennis onderling wordt gedeeld.

 • Je ontvangt een certificaat en een logo als trainer waarna je de naam Happy Kids Massage mag gebruiken en zelf workshops en trainingen onder deze naam kan gaan geven.

 • Je ontvangt materialen en bestanden om deze trainingen en workshops te kunnen geven.

 • Je kan een vermelding krijgen op de website.

 • Je kan de HKM boeken en kaarten met korting inkopen om te gebruiken tijdens je eigen workshops en trainingen.

 • Daarnaast komt ook een stukje marketing aan bod. Hoe promoot jij je training/workshop? Waar wil je hem gaan geven? Het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van je eigen website of toepassen van internetmarketing. 

Wat te verwachten?

Happy Kids Massage draagt bij aan:

 • meer onderlinge verbondenheid in groepen of binnen het gezin

 • verminderd pestgedrag in groepen

 • helpt de concentratie bij kinderen te verbeteren

 • een betere weerstand

 • een betere nachtrust 

 • helpt om kinderen te leren grenzen aan te geven en meer zelfvertrouwen te krijgen

 • leert kinderen omgaan met stress en overprikkeling

Met de Happy Kids Massage methodiek leer je kinderen ontspanningsoefeningen, meditatie en massage inzetten als aanvulling op een

gezondere levensstijl met als doel lichamelijke klachten ten gevolg van stress te verminderen of liefst te voorkomen.

Happy Kids Massage is op heel veel manieren toe te passen. Niet alleen op scholen, kinderdagverblijven, door gastouders, tijdens de kinderyogales. Maar wat dacht je van meer verbondenheid tussen ouder en kind? Trauma verwerking? Bij gehandicapten en zelfs bij ouderen met dementie. 

Omdat ik de training in kleine groepjes geef heb ik alle tijd om goed door te nemen hoe je het kan toepassen op die manier die jij graag zou willen.

Data live training:

Zaterdag 5  en zondag 6 november Giethoorn, 2 plekjes

De training wordt gegeven in Giethoorn. Er is in de buurt genoeg te zien en te doen en er zijn veel mogelijkheden om in de buurt te overnachten. 

Kosten 2-daagste live training van 11.00 tot circa 16.00 uur zijn € 595 ,- incl. lunch op beide dagen. (Ik geef de trainingen alleen in kleine groepjes zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven)

Online versie:

De online training is opgenomen in verschillende video's. Bij iedere video zitten een aantal opdrachten. De meeste zijn het maken van video's van de massagegrepen. Het is aan te raden om per "module" de opdrachten in te leveren voordat je verder gaat met de volgende. De tijd per module is tussen de 30 en 60 min. Er zijn in totaal 6 verschillende modules. De inhoud van zowel de online training als de live training zijn gelijk.

Daarnaast behouden alle trainers, zowel degene die de training live als online gevolgd hebben, toegang tot deze online training zolang ze trainer blijven om regelmatig alles nog even op te frissen. Dit kan per jaar worden verlengd.
Wil je hem online volgen, dan bepaal je zelf het tempo en kan je beginnen wanneer je wil. 

Kosten € 550,- p.p. incl. btw en verzendkosten.

Bij zowel de live als online training ontvang je:

* Happy Kids Massage Cards met handleiding

* Happy Kids Massage kwartet set

* de 4 Happy Kids Masssage boeken

* Fladder pakket incl. boekje en handpop

* Happy Kids Selfcare Massage online training

* Happy Kids Baby/peuter/kleuter Massage online training 

* veel bonus materialen, kant en klare powerpoints voor het geven van workshops en trainingen

Extra bij de online training:

* persoonlijke feedback en coaching door Corina die zelf de opdrachten beoordeeld.

* afsluiting persoonlijk video gesprek met Corina voor vragen en eventuele tips.

Bonus

* licentiekosten voor 2022/23  twv € 50,-.

* regelmatig webinar's in de facebook groep voor extra inspiratie

Je houd toegang tot de online training tot 1 januari 2024. Wanneer je je licentie verlengt en stille of actieve trainer blijft, hou je opnieuw voor een jaar toegang. 

Vind je het fijn om ieder jaar je kennis weer even op te frissen of heb je de online training gevolgd en wil je toch ook een live dag oefenen. Dan kan dat tijdens de extra oefendagen. Deze zijn op:

 dinsdag 27 december van 11.00 tot circa 16.30 uur.

Investering € 75,- incl. lunch. 

Aanmelden of informatie aanvragen kan door een mail met je gegevens te sturen naar:

happykidsmassage@outlook.com

Dankzij de samenwerking met de Kinderyoga Academie van Helen Purperhart is het nu ook mogelijk om de

online Happy Kids Massage train de trainers aan te vragen met een STAP-budget. 

 

Deze kindermassage opleiding is een mooie mix van de Happy Kids Massage methodiek (dus de complete online train de trainers) en de massageverhaaltjes en massagespelletjes van Helen Purperhart. Door aan te melden via de Kinderyoga Academie is het mogelijk om deze opleiding geheel gratis te volgen met STAP-budget. Klik hier om meer hierover te lezen en om je STAP-bewijs aan te vragen.

Is alles je duidelijk en wil je je het liefst meteen aanmelding? Klik dan hier en geef bij inschrijving duidelijk aan dat het om de Happy Kids Massage docenten opleiding gaat. 

logo helen.png
nienke.jpg

Nieke Winkel

05-02-2021

Ik volg Happykidsmassage al een hele tijd, ik heb Corina zien groeien erg mooi om te zien! Inmiddels heb ik zelf de cursus train de trainers afgerond en ik heb zin hier mee aan de slag te gaan 😃 Corina bedankt voor zover en ik vindt het fijn dat je altijd zo gedreven bent en altijd bereikbaar bent! Erg fijn.

Praktijk: Massage Vriezeveen

279560377_5082233628557777_3738495890683769841_n.jpg

Marloes Gies

01-05-2022

Afgelopen weekend de training voor Happy Kids Massage trainer gedaan bij Corina. Dit zouden zoveel meer mensen moeten doen! Wat een super waardevolle en inspirerende training is dit. Ik geloof echt met heel mijn hart en lijf in wat onderlinge kindermassage en zeker ook ouder-kind massage voor kinderen kunnen betekenen. Zowel nu als in de toekomst. Het zou een vast onderdeel op elke school, kinderopvang en BSO moeten zijn! Ik ben zo enthousiast, ik kan wel door blijven gaan.  Corina is ook nog eens een lieve en enthousiaste vrouw en daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring op en over dit onderwerp. En deze kennis en ervaring deelt ze maar al te graag. Corina heeft ook prachtige materialen ontwikkelt ter ondersteuning van de HKM-methodiek. En ga je een training volgen dan ligt er een heel pakket voor je klaar van al deze materialen. En online vind je nog meer. Ik kan door blijven gaan maar het komt er op neer dat deze training echt een hele dikke aanrader is! We kunnen hier samen zoveel kinderen mee helpen.

Praktijk: Praktijk Maloe

309193458_1916403788737502_1054679886805333217_n.jpg

Melanie Lam

22-09-2022

Ik heb bij Happy Kids Massage de training ‘ Train de trainers’ online gevolgd. Een diverse opleiding met goed filmmateriaal. De online training vraagt verschillende opnames waarin je laat zien hoe je de grepen toepast. Corina ( oprichters Happy Kids massage) geeft hierop kritische en opbouwende feedback. Hierdoor heb ik mij de grepen en kennis goed eigen gemaakt. Ik en de kinderen in mijn klas worden blij van alle tips, massages en materialen van de Happy Kids massage methodiek. Ik verlaat de opleiding met meer dan genoeg kennis, ideeën, hand-outs voor het organiseren van workshops.

freya foto.jpg

Freya Min

26-04-2021

Wat ben ik blij met de cursus train de trainers. 😍
Een echte eye opener!
Zoveel geleerd, heel erg waardevol!
Ik kijk er enorm naar uit om met de happykidsmassage aan de slag te gaan en ook anderen hier in te begeleiden.
Corina verdiend een grote pluim maar ook haar dochter Nicole die duidelijk een heel groot aandeel heeft in het verzorgde beeld materiaal. ❤️
Ik ben super enthousiast en ik weet nu al dat er nog meerdere opleidingen zullen volgen.
Trots dat ik de titel happykidsmassage trainer mag dragen! Bedankt 🙏🏻

Praktijk: Talentenpaleis.be