HKM training voor trainers

grepen trans.png

Ben jij werkzaam als kindermassagetherapeut, kinderyoga docent, Relaxkids Coach, SOS kinderen en emoties therapeut, kindercoach, gastouder of leerkracht?

Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging/aanvullende en werk je graag met kinderen? Ben je creatief, ondernemend, vind je ontspanning belangrijk en wil je kinderen graag een goede basis voor een gezonde toekomst meegeven?

Wil je volwassenen inspireren en leren hoe ze de methodiek kunnen gaan toepassen als aanvulling op een gezonde opvoeding? 

Lijkt het je leuk om zelf Happy Kids Massage workshops en trainingen te gaan geven en onderdeel te worden van een super leuk, enthousiast en gezellig trainers team dat inmiddels al uit bijna 70 trainers bestaat die in Nederland en België actief zijn?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wist je dat...

Happy Kids Massage de enige vorm van kindermassage is die een heel eigen methodiek heeft met eigen massage-grepen en materialen?

training 3.jpg
 • Je leert de theoretische basiskennis over "onderlinge kindermassage". Waar komt het vandaan en hoe komt het dat het zoveel effect heeft? We gaan het onder andere hebben over de werking van stress- en gelukshormonen op het lichaam, de aanmaak van oxytocine en het belang van aanraking op een goede ontwikkeling en gezondheid.

 • Je leert alle 21  Happy Kids Massage grepen op meerdere manieren toepassen zoals traditioneel op de rug, maar ook op o.a. handen, voeten, hoofd, buik en natuurlijk als de Selfcare Massage.

 • Je leert hoe je zelf massageverhalen kan maken en ontvangt hier ook de unieke Happy Kids Massage icoontjes.

 • Je kan je nadien aansluiten bij de speciale facebook groep voor trainers waar veel ervaring en kennis onderling wordt gedeeld.

 • Je ontvangt een certificaat en een logo als trainer waarna je de naam Happy Kids Massage mag gebruiken en zelf workshops en trainingen onder deze naam kan gaan geven.

 • Je ontvangt materialen en bestanden om deze trainingen en workshops te kunnen geven.

 • Je kan een vermelding krijgen op de website.

 • Je kan de HKM boeken en kaarten met korting inkopen om te gebruiken tijdens je eigen workshops en trainingen.

 • Daarnaast komt ook een stukje marketing aan bod. Hoe promoot jij je training/workshop? Waar wil je hem gaan geven? Het is zelfs mogelijk om hulp te krijgen bij het maken van je eigen website of toepassen van internetmarketing. 

Wat te verwachten?

Happy Kids Massage draagt bij aan:

 • meer onderlinge verbondenheid in groepen of binnen het gezin

 • verminderd pestgedrag in groepen

 • helpt de concentratie bij kinderen te verbeteren

 • een betere weerstand

 • een betere nachtrust 

 • helpt om kinderen te leren grenzen aan te geven en meer zelfvertrouwen te krijgen

 • leert kinderen omgaan met stress en overprikkeling

Met de Happy Kids Massage methodiek leer je kinderen ontspanningsoefeningen, meditatie en massage inzetten als aanvulling op een

gezondere levensstijl met als doel lichamelijke klachten ten gevolg van stress te verminderen of liefst te voorkomen.

Happy Kids Massage is op heel veel manieren toe te passen. Niet alleen op scholen, kinderdagverblijven, door gastouders, tijdens de kinderyogales. Maar wat dacht je van meer verbondenheid tussen ouder en kind? Trauma verwerking? Bij gehandicapten en zelfs bij ouderen met dementie. 

Omdat ik de training in kleine groepjes geef heb ik alle tijd om goed door te nemen hoe je het kan toepassen op die manier die jij graag zou willen.

Data live training:

Zaterdag 18 en zondag 19 juni Stekene, België (dit is de enige live training in België dit jaar) 6 plekjes

Zaterdag 23 en zondag 24 juli Meppel, Nederland 6 plekjes

Zaterdag 20 en zondag 21 augustus Meppel, 6 plekjes

Tenzij anders aangegeven, is de training in Meppel. Er is in de buurt genoeg te zien en te doen (oa Giethoorn) en er zijn veel mogelijkheden om in de buurt te overnachten. Zelfs wanneer je er een midweekje van zou maken. 

Kosten 2-daagste live training van 11.00 tot circa 16.00 uur zijn € 595 ,- incl. lunch op beide dagen. (Ik geef de trainingen alleen in kleine groepjes zodat ik iedereen voldoende aandacht kan geven)

Online versie:

De online training is opgenomen in verschillende video's. Bij iedere video zitten een aantal opdrachten. De meeste zijn het maken van video's van de massagegrepen. Het is aan te raden om per "module" de opdrachten in te leveren voordat je verder gaat met de volgende. De tijd per module is tussen de 30 en 60 min. Er zijn in totaal 6 verschillende modules. De inhoud van zowel de online training als de live training zijn gelijk.

Daarnaast behouden alle trainers, zowel degene die de training live als online gevolgd hebben, toegang tot deze online training zolang ze trainer blijven om regelmatig alles nog even op te frissen. Dit kan per jaar worden verlengd.
Wil je hem online volgen, dan bepaal je zelf het tempo en kan je beginnen wanneer je wil. 

Kosten € 550,- p.p. incl. btw en verzendkosten.

Schrijf je in voor 27 mei en ontvang een promotie pakket met de Happy Kids Massage banner en extra boek voor een winactie twv € 100,-

Daarnaast ontvangen de eerste 5 aanmeldingen ook het nieuwe handboek: oefeningen en tips voor Happy Kids, zodra deze is uitgekomen.

​​Bij zowel de live als online training ontvang je:

* Happy Kids Massage Cards met handleiding

* Happy Kids Massage kwartet set

* de 4 Happy Kids Masssage boeken

* Fladder pakket incl. boekje en handpop

* Happy Kids Selfcare Massage online training

* Happy Kids Baby/peuter/kleuter Massage online training 

* veel bonus materialen, kant en klare powerpoints voor het geven van workshops en trainingen

Extra bij de online training:

* live oefenmiddag op een locatie naar keuze in Nederland of België

* persoonlijke feedback en coaching door Corina die zelf de opdrachten beoordeeld.

* afsluiting met een persoonlijk video gesprek met Corina voor vragen en eventuele tips.

Extra bonus

* licentiekosten voor 2022  twv € 50,-.

* regelmatig webinar's in de facebook groep voor extra inspiratie

Je houd toegang tot de online training tot 1 januari 2023. Wanneer je je licentie verlengt en stille of actieve trainer blijft, hou je opnieuw voor een jaar toegang. 

Werk je met de oliën van dõTerra? Dan kan je als training ook de Belevingsworkshop geven. Dit is een combinatie van een Happy Kids Massage workshop met de kids collection. Hier zijn ook speciale gedichtenkaartjes voor gemaakt.

Aanmelden of informatie aanvragen kan door een mail met je gegevens te sturen naar:

happykidsmassage@outlook.com

nienke.jpg

Nieke Winkel

05-02-2021

Ik volg Happykidsmassage al een hele tijd, ik heb Corina zien groeien erg mooi om te zien! Inmiddels heb ik zelf de cursus train de trainers afgerond en ik heb zin hier mee aan de slag te gaan 😃 Corina bedankt voor zover en ik vindt het fijn dat je altijd zo gedreven bent en altijd bereikbaar bent! Erg fijn.

Praktijk: Massage Vriezeveen

279560377_5082233628557777_3738495890683769841_n.jpg

Marloes Gies

01-05-2022

Afgelopen weekend de training voor Happy Kids Massage trainer gedaan bij Corina. Dit zouden zoveel meer mensen moeten doen! Wat een super waardevolle en inspirerende training is dit. Ik geloof echt met heel mijn hart en lijf in wat onderlinge kindermassage en zeker ook ouder-kind massage voor kinderen kunnen betekenen. Zowel nu als in de toekomst. Het zou een vast onderdeel op elke school, kinderopvang en BSO moeten zijn! Ik ben zo enthousiast, ik kan wel door blijven gaan.  Corina is ook nog eens een lieve en enthousiaste vrouw en daarnaast heeft ze veel kennis en ervaring op en over dit onderwerp. En deze kennis en ervaring deelt ze maar al te graag. Corina heeft ook prachtige materialen ontwikkelt ter ondersteuning van de HKM-methodiek. En ga je een training volgen dan ligt er een heel pakket voor je klaar van al deze materialen. En online vind je nog meer. Ik kan door blijven gaan maar het komt er op neer dat deze training echt een hele dikke aanrader is! We kunnen hier samen zoveel kinderen mee helpen.

Praktijk: Praktijk Maloe

154132874_164790475330490_37009653504972

Chantal Breet

25-02-2021

Ik heb de Happy kids massage train de trainers gedaan bij Corina. Wat een ontzettend leuk concept! Alles is heel duidelijk en mooi in elkaar gezet. Ik ga het met veel enthousiasme doorgeven aan een ieder die er meer van wil weten. Corina haar dochter en kleindochter zijn zelf ook super enthousiaste mensen en dit brengen ze elke keer over , wat maakt dat je er zelf ook enthousiast van wordt. Bedankt voor de fijne en duidelijk training!

Praktijk: Goed genoeg

freya foto.jpg

Freya Min

26-04-2021

Wat ben ik blij met de cursus train de trainers. 😍
Een echte eye opener!
Zoveel geleerd, heel erg waardevol!
Ik kijk er enorm naar uit om met de happykidsmassage aan de slag te gaan en ook anderen hier in te begeleiden.
Corina verdiend een grote pluim maar ook haar dochter Nicole die duidelijk een heel groot aandeel heeft in het verzorgde beeld materiaal. ❤️
Ik ben super enthousiast en ik weet nu al dat er nog meerdere opleidingen zullen volgen.
Trots dat ik de titel happykidsmassage trainer mag dragen! Bedankt 🙏🏻

Praktijk: Talentenpaleis.be