Training en workshops 

grepen trans.png

Happy Kids Massage is voor iedereen die kindermassage wil toepassen in het gezin, een klas/groep, praktijk of pedagogische instelling.

Happy Kids Massage is een vorm van kindermassage die over de kleding heen gegeven wordt, in de meeste gevallen op de rug en in groepen of klassikaal geven kinderen het aan elkaar.

De trainingen die vermeld staat op de website worden gegeven door Corina Elzenaar zelf.

Kijk voor workshops en trainingen in je eigen regio op: Trainers

belevingsspecialisten.jpg

De Train de trainers is voor mensen die zelf ook graag Happy Kids Massage workshops en trainingen willen geven.

insp7.jpg
Lees meer

De Kriebelbox workshop is met name geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de kinderopvang. Ook zijn er een aantal trainers die deze workshop aan ouders geven. 

22751849_1510176309073885_510269755_n.jpg
Lees meer

HKM privé coaching les

Heb je een kindje met een speciale levensuitdaging en wil je graag met de Happy Kids Massage methodiek aan de slag maar weet je niet hoe? Volg dan een HKM privé coaching les bij Corina en dan gaat ze samen met jullie kijken wat het beste geschikt is in jullie situatie. En natuurlijk leer je ook meteen de grepen aan.

foto training.jpg
Lees meer

de Training: rust en verbinding in de groep, is met name bedoeld voor leerkrachten en het toepassen van de Happy Kids Massage methodiek in de klas. Voordat je met kindermassage in een groep of klas aan de slag gaat is het van groot belang dat je de basis kent!

kindermass.4.jpg
Lees meer

Als HKM Belevingsspecialist mag je Fladder lesjes geven aan kinderen. Dit zijn lesjes van ontspanning, verbinding, beleving en creativiteit. Een beetje het idee van een yogalesje, maar dan met meer nadruk op aanraking en verbinding.

training 2.jpg
Lees meer

HKM inspiratie workshop

De HKM inspiratie workshop is speciaal bedoeld voor op locaties, bijvoorbeeld tijdens ouderavonden of een team avond van gastouders. Tijdens deze workshop maak je kennis met een aantal onderdelen uit de Happy Kids Massage.

275498353_342870117777109_1549893031900118315_n.jpg
Lees meer